Program televizija Antena Grupe najgledaniji!

Kompanija, Antena Grupa u čijem su vlasništvu Prva TV i B92, može se pohvaliti izuzetno gledanim programom u svim segmentima.
19.11.2015. - 15:21h
foto: Prva TV

Tokom celog  jučerašnjeg dana kao i u udarnom terminu  Prva je bila ubedljivo najgledanija televizija među svim komercijalnim emiterima, dok su se i  emisije TV B92 takođe našle među 20 najgledanijih u Srbiji.  Od pet najgledanijih emisija, čak tri su bile emitovane na Prvoj, dok je 11 emisija od top 20 prikazano na Prvoj i B92.

Prvo mesto top liste zauzela je humoristička serija “Andrija i Anđelka” ,  zatim je prati “Lud zbunjen normalan”,  a potom sledi emisija “Život priča”.  Među najgledanijim su i serija “Kud puklo da puklo”, emisije “Exkluziv”, “Moja mama kuva bolje od tvoje”, “Vesti u 18.00” i “Lagalica” koje se emituju na Prvoj, kao  i “Vesti  u 20.00”, serija “Sinđelići” i “Galileo”  prikazane na B92.

Najveće poverenje gledalaca Prva srpska televizija je imala i tokom cele prošle nedelje u udarnom terminu.

Ovo su zvanična istraživanja agencije Nielsen u ciljnoj grupi od 18 do 50 godina starosti.

Antenna grupa nastaviće da ulaže u najbolji program, mi za gledaoce stvaramo kvalitet.

Hvala na poverenju.