Saopštenja

Vice.com pokrenut i u Srbiji

Onlajn medijska platforma VICE.com pokrenula je danas verziju i na srpskom jeziku. VICE Srbija će lokalnoj publici doneti najbolje priče, vesti i originalne sadržaje iz celog sveta u oblastima kulture, mode, tehnologije, umetnosti i sporta. Istovremeno, redakcija u Srbiji kreiraće jedinstveni sadržaj na lokalnom jeziku, sledeći VICE koncept novinarstva zasnovanog na video snimcima, a koje će se obraćati mladoj populaciji u regionu.
18.11.2014. - 22:18h

Ekskluzivno za Vice Srbija govori Davor Pašalić, novinar Foneta koji ni posle pet meseci ne zna ko ga je brutalno pretukao pred njegovom kućom u Beogradu. U intervjuu za Vice, Pašalić opisuje šta mu se desilo u noći kada je naprasno postao "ustaša" i kada mu je izbijeno četiri zuba, zašto se policija ne oglašava, ko ga je pozvao od tada i pitao za zdravlje, a ko nije.

Kao deo premijum video sadržaja, Vice Srbija nudi prvi dokumentarni film u svojoj produkciji o tradiciji borbe bikova u Bosni i Hercegovini.

Vice Srbija takođe donosi svedočenje o nameštenoj fudbalskoj utakmici u Srbiji i preispituje štetne efkete korišćenja psihoaktivnih supstanci koje sadrže u regionu čuvene “bunike". 

Više o ovome na  www.vice.com/rs