Saopštenja

Tvoje lice zvuči poznato ponovo najgledanije

Omiljeni humanitarni šou „Tvoje lice zvuči poznato“ i ove nedelje je bio najgledaniji program u Srbiji. Prema zvaničnim podacima o gledanosti agencije AGB Nielsen, emisija je ponovo zauzela poziciju broj jedan sa ostvarenih 37 odsto udela u gledanosti u ciljnoj grupi od 18 do 49 godina starosti, a ovu vrhunsku muzičku zabavu pratilo je skoro dva miliona ljudi. Sledeće nedelje očekuje nas još spektakularnija epizoda sa sjajnim imitacijama, a sve bolji takmičari naporno vežbaju kako bi nam što bolje dočarali sjaj muzičkih zvezda.
20.10.2014. - 22:31h

Prva TV je u nedelju, 19. oktobra u udarnom terminu gledanosti od 20 do 24 sata ostavarila ubedljivu prednost sa ostvarenih 32.3 odsto udela u gledanosti što je više nego RTS i Pink zajedno. Pink je ostvario svega 11.5 odsto, a RTS 12.6 odsto.

Prva TV je bila najgledanija televizija i tokom celog dana u ciljnoj grupi od 18 do 49 godina starosti, sa ostvarenih 19.8 odsto učešća u gledanosti.

Na listi 20 najgledanijih programa našle su se i serije „Budva na pjenu od mora“, „Žene sa Dedinja“, „Divlja mačka“, dokumentarni program „Dosije“ kao i Vesti. Takođe, u petak, 17. i u subotu, 18. oktobra, od 20 najgledanijih emisija svih nacionalnih emitera, skoro polovina je emitovana na Prvoj televiziji.