Saopštenja

Zvezda “Američkog rvanja” The Miz sa fanovima iz Srbije

Superzvezda, rvač The Miz, u okviru svoje promotivne turneje, bio je specijalni gost Fox televizije, koja emituje ovaj nesvakidašnji spektakl.
04.11.2009. - 10:41h

Miz je u petak proveo sat vremena sa svojim fanovima, 20 najvernijih gledalaca „Američkog rvanja", koji su poslali najviše pisama na adresu Fox televizije i tako osvojili nagradu I mogućnost da se slikaju sa svojim idolom. 

Poznato je da je "Američko rvanje" jedan od najpopularnijih sportskih šou programa u Srbiji, ali samo 20 najupornijih gledalaca uspelo je da dobije retku priliku da upozna jednog od super starova.  Nagrađeni klinci oduševljeno su reagovali na pojavljivanje ovog moćnog diva u studiju I obasuli ga brojnim pitanjima na koje je zvezda strpljivo odgovarala.  Među dobitnicima su se našli I stariji fanovi, a pravo  iznenađenje predstavljao je i veliki broj devojaka. Nagradjeni gledaoci su došli iz brojnih gradova širom Srbije kako bi se družili sa Mizom.

Veliko oduševljenje izazvao je I popularni voditeljski par Ivan Tešavnoić I Miljan Milićević, poznati po duhovitom komentarisanju "Američkog rvanja" i "Nindža ratnika". Oni su ujedno bili i domaćini susreta fanova i Miza. Usledilo je fotografisnje, potpisivanje autograma, nakon čega je američki super star  sa Ivanom I Miljanom krenuo u obilazak Beograda.