Saopštenja

Akcija "Pokaži veliko srce": Donirajate 550 dinara za decu iz svratišta i obradujte one koje volite za Dan zaljubljenih!

Povodom 14. februara, Dana zaljubljenih, Svratište za decu pokrenulo je akciju “Pokaži veliko srce”.
22.05.2014. - 12:54h

Povodom 14. februara, Dana zaljubljenih, Svratište za decu pokrenulo je akciju “Pokaži veliko srce”.

U okviru akcije, volonteri Svratišta će na Dan zaljubljenih, raditi dostavu unikatnih čestitki koje su oslikala deca iz Svratišta, čokolada “Najlepše želje” i cveća na kućne adrese.

Svako ko želi da obraduje voljenu osobu, a da u istovreme bude i human, moćiće da naruči željenu kombinaciju poklona – čokoladu “Najlepše želje” i čestitku ili ružu I čestitku, koju će volonteri odneti lično toj osobi.

Osoba koja naručuje će, tim svojim gestom, za Svratište donirati 550 dinara – novac koji je potreban da jedno dete provede jedan dan u Svratištu. U okviru akcije, planirano je da bude podeljeno 200 čokolada i isto toliko ruža.

Svi zainteresovani mogu naručiti poklone kupovinom vaučera putem sajta www.grupovina.rs u periodu od 02.02.2015 do 12.02.2015.

Kompanija Soko Štark priključila se akciji I doniarala je 50.000 g čokolade Najlepše želje.

Cvećara Kazablanka donirala je ruže za ovu akciju.

Neka dan zaljubljenih bude ispunjen ljubavlju svima– i vašim najmilijima i deci kojoj će te, svojom donacijom, pokloniti jedan dan u Svratištu.