Saopštenja

Subota u znaku Prve

Prva srpska televizija i dalje drži lidersku poziciju na listi najgledanijih televizija i programskih sadržaja. Tako je i subota, 02. novembar, bila u znaku Prve koja je ostvarila 25 odsto udela u gledanosti, dok se se iza našle RTS sa 13.5 i Pinik sa 16.7 odsto.
04.11.2013. - 18:55h

U udarnom terminu Prva je i dalje prvi izbor gledalaca. Od 19 do 23 časova Prva je imala 35.9 odsto udela u gledanosti, a RTS 12. 5 i Pink 20.3 odsto.

Tvoje lice zvuči poznato i dalje je najgledaniji muzički šou na ovim prostorima. Više od dva miliona gledalaca je pratilo ovaj spektakl, a društvene mreže su se usijale od komentara fantastičnih imitacija koje su se ređale u četvrtoj epizodi. Nagledaniji sadržaji u subotu bili su i večiti derbi Crvena Zvezda - Partizan sa 39.9 osto i serija Kako vreme prolazi sa 36.9 odsto udela u gledanosti.

Na listi dvadeset najgledanijih emisija svih nacionalnih emitera našle su se i specijalna emisija Super liga Srbije, Vesti Prve i filmski program. Ovo su zvanični rezultati agencije Nielsen za ciljnu grupu od 18 do 49 godina starosti.

 

Zahvaljujemo se gledaocima na ukazanom poverenju. Ostanite uz Prvu, mi za vas stvaramo kvalitet.