Saopštenja

Podeli ljubav: Poklonite stvari koje vama nisu potrebne onima kojima su neophodne

Ako imate stvari koje vam više nisu potrebne, nemojte ih baciti, poklonite ih onima kojima su preko potrebne. Ovo je ideja nove humanitarne akcije “Podeli ljubav” Prve sprske televizije koju sprovodi zajedno sa tržnim centrima “Ušće” i “Immo outlet centar”, gde su i postavljene kutije u koje se mogu odlagati odeća, obuća, igračke, sve do 17. novembra.
30.10.2013. - 13:17h

Akcijom ''Podeli ljubav'' Prva televizija želi da pomogne porodicama čije su teške sudbine ispričale kolege iz „Exploziva", a odnose se prvenstveno na porodice koje žive u nehumanim uslovima i na bolesnu decu. Tržni centri su promenta mesta pa je zgodno da se takav prostor iskoristi i za humanitarne svrhe.

Prijatelji akcije, popularna tv lica Prve i njeni zaposleni juče su u pomenutim tržnim centrima animirali ljude za humani poduhvat. Sanja Radan, Tamara Grujić, Miloš Maksimović , Irina Radović i Anđellka Prpić su se s oduševljenjem podržali ideju donoseći obuću, odeću i igračke.

 


Prikupljene stvari, biće donirane Crvenom krstu koji će se postarati o njihovoj daljoj distribuciji.


Kutije su u "Ušće" postavljene na drugom spratu, u delu u kom su restorani, a u "IMMO OUTLET CENTRU" na samom ulazu u centar.