Antena Grupa za Jugoistočnu Evropu imenovala Manju Grčić za CORA direktora

Antena Grupa za Jugoistočnu Evropu imenovala je Manju Grčić za CORA direktora (direktora korporativnih I regulatornih poslova). Glavni fokus delovanja Manje Grčić će biti u Srbiji, pored regionalnih projekata Antena Grupe za koje će takodje biti zadužena. Manja Grčić će se pridružiti Anteni u novembru, kako bi svojom ekspertizom i profesionalnim iskustvom u oblasti korporativnih i regulatornih poslova u medijima doprinela poslovanju Grupe.
18.10.2013. - 16:49h

Manja Grčić se školovala u Libiji, Iraku, Zambiji i Šri Lanki. Diplomirala je novinarstvo na prestižnom fakultetu žurnalistike u Engleskoj. Novinarsku karijeru je počela u BBC-ju,  a potom se vraća u Beograd i postaje deo informativne redakcije televizije B92. Manja je radila I kao savetnik za odnose sa javnošću u američkoj agenciji USAID, kao direktor firme Media System na televiziji Pink, da bi 2006. godine postala zamenik direktora Foks televizije zadužena za uspostavljanje celokupne kadrovske, programske, tehničke i produkcijske politike ove kuće. Karijeru nastavlja u Sloveniji gde je od 2008. godine na poziciji direktora nacionalne televizije TV3 Slovenia, koja pripada MTG (Modern Times Group). Poslednje dve godine, obavljala je funkciju generalnog direktora televizije B92.

Grčić će sa svoje pozicije direktno odgovarati generalnom direktoru Antene za Jugoistočnu Evropu, gospodinu Pavelu Stančevu. Komentarišući novo postavljenje, gospodin Stančev je rekao: " Veoma smo zadovoljni što je Manja Grčić, kao iskusni profesionalac, prihvatila našu ponudu da se pridruži timu. Radujem se saradnji sa njom na jačanju poslovanja Grupe u Srbiji i regionu".