Saopštenja

Tvoje lice zvuči poznato – najgledaniji šou!

Još jedan muzički spektakl Prve srpske televizije uzeo je primat među emisijama koje su emitovane prošlog vikenda na domaćim televizijama!
14.10.2013. - 15:38h

Tvoje lice zvuči poznato, novi, spektakularni šou Prve TV bio je u subotu 12.oktobra najgledaniji zabavni program u Srbiji.

Prema podacima agencije AGB Nilsen, Tvoje lice zvuči poznato imao je 36 odsto udela gledanosti, što znači da je ovo jedinstveno i originalno takmičenje domaćih poznatih ličnosti koje imitiraju svestke i naše muzičke zvezde pratilo blizu 2 miliona gledalaca u ciljnoj grupi od 18 do 49 godina starosti!

Muzički šou je u proseku pratio svaki treći gledalac u Srbiji, pa je Prva televizija u udarnom terminu od 20-23 sata, kada je najviše gledalaca pred tv ekranima, bila ubedljivo prva, sa učešćem u gledanosti od 26 posto, ispred Pinka i RTS-a, sa 17, odnosno 14 odsto učešća u gledanosti.

Podsećamo vas da je druga epizoda šoua Tvoje lice zvuči poznato na programu u subotu 19.oktobra od  21 sat, a specijalni član žirija biće pop zvezda Severina.