Saopštenja

Podeli ljubav: Dan sa glumcima

Prva televizija i njeni zaposleni su pod parolom "Podeli ljubav" organizovali četvrtu humanitarnu akciju i nastavili da pomažu onima kojima je najteže. Ovog puta vodili smo decu iz siromašne porodice Papajić i decu sa posebnim potrebama iz kreativne radionice “Naša deca” u pozorište “Boško Buha” gde su uživali u predstavi “Snežana i sedam patuljaka” i druženju sa glumcima.
30.09.2013. - 11:25h

Namera je bila da malim Papajića vratimo osmeh na lice. Ova deca nikada nisu bila u pozorištu. Ipak, to nije njihov najveći problem. Njih šestoro živi u Mramorku kod Kovina u dve sobe u trošnoj kući sa ocem i majkom koja boluje od raka, pa je sav teret pao na njihova leđa. Njihova jedina želja jeste da im majka što pre ozdravi, jer samo to bi ih učinilo srećnim. Potresnu priču o životu porodice Papijić nedavno smo gledali u Explozivu, a Prva televizija je uspela da im na trenutak skrene misli od svakodnevnih problema.

Humanitarnoj akciji Prve pridružila su se i deca sa posebnim potrebama iz kreativne radionice "Naša deca", koja su dobila poklon paketiće. Svi zajedno su se nakon predstave družili sa glavnim glumcima. Popularni glumac Viktor Savić uživao je u druženju sa mališanima, pohvalivši čitavu akciju.

Prva je još jednom pokazala da se lako može ulepšati dan malim, velikim borcima I da svako od nas može pomoći vrlo lako.