Saopštenja

Prva sa decom iz Doma bez roditeljskog staranja

U drugoj humanitarnoj akciji pod sloganom “Podeli ljubav” zaposleni Prve i zvezde Prvog glasa Srbije, Sara i Sanja posetili su tokom vikenda Dom bez roditeljskog staranja “Jovan Jovanović Zmaj” u Beogradu. Naoružani četkama, farbom, majstorskim alatom i pre svega dobrim raspoloženjem, zakoračili smo u dvorište doma gde su nas dočekali topli osmesi i zagrljaji dece.
22.07.2013. - 13:25h

Zlatne zanatske ruke kolega s Prve odmah su se prihvatile posla, krenulo je udarničko sređivanje dvorišta Doma. Popravljali smo ljuljaške, vrteške i klackalice i stavili mrežu na golove. Uz svesrdnu pomoć mališana usledio je najzabavniji deo, farbanje ograde, klupica i crtanje školica. Pravo oduševljenje nastalo je kad je stigao kiosk na točkovima koji je sadržao najslađe iznenađenje za najmlađe - palačinke, hot dog i sladoled.

Stariji su formirali tim za fudbalsku utakmicu, a odmor je protekao uz pesmu. Jedan od dečaka je doneo gitaru i oduševio Saru i Sanju svojim talentom.

"Dan je bio jako kreativan, pored toga što smo bili vredni, malo smo pevali i družili se sa klincima. Ovo je zaista najlepši način da provedete svoje slobodno vreme. Zbližila sam se sa jednom devojčicom i rado bih volela da dođem i vidim je ponovo. Uvek sam za ovakve akcije, zaista je lepo podeliti ljubav" rekla je Sanja Dimitrijević. "Drago mi je što učestvujem u ovakvim akcijama, uvek donosimo dobro raspoloženje i pravimo dobru atmosferu. Obožavam decu i zaista se radujem novim druženjima" prokomentarisala je i Sara.  

Ivana Gajica, voditeljka "Tačno 9" takođe je bila oduševljena atmosferom koju su klinci napravili:

"Bilo je fantastično, divan dan smo proveli sa decom iz Doma. Pokazali su koliko su talentovani,  vredni I druželjubivi. Sređivali su sa nama svoj prostor za igru tako da jedva čekamo i radujemo se novim  akcijama "Podeli ljubav".

Ulepšani parkić za igru i osmesi dece obeleželi su još jedno druženje, a pred nama su nove akcije u kojima je ljubav najvrednija.