Saopštenja

„Veče sa Ivanom Ivanovićem“ još tri sezone na Prvoj!

Najpopularniji TV šou „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ nastavlja svoje uspešno emitovanje na Prvoj srpskoj televiziji. Svoje potpise na novi, trogodišnji ugovor danas su pred novinarima stavili direkor Prve Dragan Nenadović i autor i voditelj emisije Ivan Ivanović.
12.06.2013. - 16:49h

- Reći ću vam samo da je prva epizoda šoua „Veče sa Ivanom Ivanovićem prikazana 15. maja 2010. U istoriji televizije se nije desilo da je neki projekat započeo usred maja. To samo pokazuje koliko smo verovali u Ivanovu emisiju, a danas verujemo još više - rekao je Nenadović u obraćanju novinarima.

Ivanović ostaje veran TV kući na kojoj je počeo karijeru, a Prva nastavlja očigledno toplo gostoprimstvo. Voditelj je rekao da će emisija po svojoj koncepciji ostati ista, ali da će ipak biti dosta novih sadržaja.

- U planu je humoristička mini serija koja će se emitovati u okviru moje emisije. Pregovori sa tim talentovanim momcima, koje svi inače znate, su u toku i nadam se da će uroditi plodom, na obostrano zadovoljstvo. Zatim, tu je mađioničarski serijal i rubrika "Nauka javlja" koju radi Srđan Dinčić, jedan od scenarista emisije. Budući da ova treća sezona još uvek traje, ne mogu da vam kažem koji će gost otvoriti četvrtu sezonu na jesen, ali to će svakako biti neko veliko ime - izjavio je Ivanović.