Saopštenja

Humanitarna akcija Prve “Podeli ljubav“

Prva srpska televizija pokrenula je još jednu humanitarnu akciju pod sloganom “Podeli ljubav”. Kroz svoje emisije uspeli smo da skrenemo pažnju javnosti i u sinergiji sa svim ljudima dobre volje pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Idemo korak dalje i ovaj put, Prva i njeni zaposleni kroz brojne aktivnosti, a sve pod parolom “Podeli ljubav”, pokazaće da pažnja, ljubav i druženje mogu da izmame osmeh i olakšaju nedaće.
07.06.2013. - 23:31h

Akcije imaju za cilj da pomognu i ulepšaju dan malih-velikih boraca i pokažu da svako od nas može da pomogne. Obilazićemo domove za decu bez roditeljskog staranja, domove za stara lica i još mnoge ustanove u kojima ćemo svi zajedno volontirati, ali i realizovati brojne akcije u kojima sa malo ljubavi možemo puno da pomognemo.

Prva u nizu destinacija je Kliniku za rehabilitaciju "Dr. Miroslav Zotović" - specijalna bolnica za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju. U ovoj ustanovi, u subotu 8. juna, družićemo se sa malim herojima, biti im oslonac u šetnji, podeliti s njima ljubav, osmehe, tople reči i pokloniti pesmu za koju će biti zaduženi Prvi glasovi Srbije (Mirna, Sara, Nevena, Ivan i Meda).

Verujemo da svako od nas može da oplemeni svoje vreme i da uz jedan mali korak učini svoj i nečiji drugi svet mnogo bogatijim. Naš minut za nekoga znači neizmernu podršku i snagu.

Nadamo se da će ove akcije inicirati čitav niz dobrotvornih i emotivnih iskustava, kako za one kojima je pomoć potrebna, tako i za one koji žele da podele ljubav.