Saopštenja

Miloš Maksimović novi voditelj vesti u emisijama “Tačno 9” i “Tačno 1”

Emisije “Tačno 9” i “Tačno 1“ dobile su pojačanje. Voditelj Miloš Maksimović, koji je iskustvo stekao na televiziji B92, postao je novi član TV Prve, a u pomenutim emisijama vodiće vesti.
25.04.2013. - 13:23h
Miloš Maksimović je u medijima od 2007. godine. Karijeru je počeo kao prezenter vremenske prognoze na B92, ali je taj angažman trajao samo dve nedelje, jer su urednici brzo primetili njegov talenat i dali mu šansu da se dokaže u informativnoj emisiji Vesti. Miloš je uspešno vodio centralnu informativnu emisiju te medijske kuće tri godine, a u međuvremenu je bio i domaćin emisije "Stanje nacije". Nakon toga prelazi na radio B92, gde je dve godine vodio jutarnji program "Dizanje".
-Nakon prestanka mog angažmana na B92, veoma me je obradovao poziv za saradnju sa Prve, što je i logičan nastavak moje karijere. Prihvatio sam izazov i odmah dobio podršku veoma profesionalne ekipe kolega. Imam samo reči hvale za ceo tim sa kojim sarađujem, uz napomenu da sam veoma toplo dočekan. Uslovi za rad su na visokom nivou, što mi prija, tako da sam se već uklopio u novo okruženje - kaže Miloš Maksimović.