Saopštenja

Nadrealisti na TV Prva

Ekipa novog serijala Nadrealista, projekcijom za novinare delova prve dve epizode, najavila je danas emitovanje pilot emisije 10.decembra u 21.15. na Prvoj. Ovaj šou se radi u koprodukciji Prve srpske televizije i produkcijske kuće Adrenalin, a glavni krivac je naravno svima poznati Nele Karajlić (Nenad Janković). Pored toga što je zadužen za muziku i scenario, Nele Karajlić će se ovoga puta naći i u ulozi koreditelja, a u seriji će se pojaviti mnoga zvučna imena poput Nikole Kojo, Vesne Trivalić, Zorana Cvijanovića, Miloša Samolova, Gorana Sultanovića i mnogih drugih.
06.12.2012. - 15:48h

„Ova pilot epizoda ima tu snagu i energiju koja najavljuje još veće ludilo. Moje iskustvo je da publika tek u trećoj ili četvrtoj epizodi počne da shvata naš način komunikacije. A sada sam siguran da će ta komunikacija između nas biti mnogo brža, zato što danas naročito mlađa raja, zahvaljujući internetu i savremenim sredstvima komunikacije, mnogo brže kapira estetiku kojim se neko drugi služi. Pravu snagu Nadrealista koju mi sada snimamo, publika će osetiti tek iduće godine, ali će ona da traje minimum dvadeset. Ja dajem garanciju na dvadeset godina... - uz smeh je izjavio Nele Karajlić  nakon projekcije.  

Novi Nadrealisti će reflektovati sadašnje vreme i zbivanja, kapitalizam kao novo društveno uređenje na ovim prostorima, ali i opštu globalizaciju. Zbog toga će sigurno biti dosta razlike u odnosu na prethodni serijal, ali s druge strane imamo jednu zajedničku osobinu koja je kao konstanta na ovim prostorima - kriza, a ona je, ujedno, i najveća „hrana" Nadrealistima.