Saopštenja

Exploziv ponovo nagrađen na Press Vitezu

I ove godine popularna emisija Prve televizije Exploziv nagrađena je na PRESS VITEZ-u, regionalnom festivalu tv minijatura koji se održava u Novom Sadu. Za priloge “Prodavnica na četiri tocka” i “Streljanje u Kragujevcu” nagrade su dobile novinarke Nataša Krsmanović (srebrna medalja) i Jovana Đurović (bronzana), dok je urednici Marija Prebeg-Pavić uručen Gran Pri festivala, specijalna nagradu za izuzetno visoke tehničke, tehnološke i vizuelne standarde Prve TV.
09.11.2012. - 17:00h

Exploziv je na festival poslao 16 dokumentarnih minijatura, a naše dopisništvo iz Novog pazara dve, na osnovu čega je žiri (u kojem je bio i izvršni producent informativnog programa Prve TV Zoran Baranac) odlučio da ove godine uvede tu specijalnu nagradu, zbog kvaliteta informativnog programa naše kuće.
-Zahvaljujem se u ime 20 ljudi koji svakodnevno učestvuju u realizaciji ove emisije. Nadam se da neće zvučati neskromno, ali velika je čast i privilegija raditi Eksploziv, međutim to je i veliki napor, jer pre nas dokumantarni program na ovom nivou, svakodnevnom, nije postojao - istakla je urednica Eksploziva.
Čestitamo kolegama, a nagrađene priloge možete pogledati na našem sajtu.

 Na ovogodišnjem festivalu Pres vitez nagrađeni su i novinari televizije B92 Slavko Beleslin, Katarina Lazarević, Bratislav Ilić i Predrag Stojković kao i glavni urednik Veran Matić.