Saopštenja

Ambiciozno u novu sezonu : devet premijernih domaćih serija – "Otvorena vrata" i "Top lista nadrealista" na Prvoj

Spektakularno predstavljen bogat programski sadržaj Prve

U prelepom ambijentu hotela Maestral u Pržnu, Prva srpska televizija održala je promociju jesenje programske šeme, uz originalan i glamurozan scenski program, fantastičnu atmosferu i mnoštvo poznatih i uticajnih gostiju. Preko četristo zvanica prisustvovalo je nesvakidašnjem predstavljaju novih sadržaja koji će, uz dosadašnje poznate formate, sasvim sigurno osvojiti gledaoce Srbije i Crne Gore.
20.09.2012. - 13:59h
Program je otvorila voditeljka Ivana Zarić, koja je najavila generalnog direktora Prve Dejana Jocića. Prvi čovek najgledanije komercijalne televizije zahvalio se gostima i istakao da je jedan od razloga promocije na Crnogorskom primorju upravo i pokretanje Prve na tom tržištu:
-Start crnogorske televizije je izuzetno uspešan. Mi smo vam prošle godine obećali mnogo toga, jednu uspešnu sezonu, to smo i ispunili i vaše prisustvo ovde je pokazatelj da ste nas pratili, a mi vam se na ovaj način zahvaljujemo.
Jocić je istakao da je ponosan na svoj tim i u Srbiji i u Crnoj Gori i naglasio:
- Pokazali smo da smo zaista prvi, promenili smo medijsku sliku Srbije, zbog nas se i konkurencija menjala, i ponosni smo zbog toga jer to znači da se tržište razvija.
Spektaklu je prisustvovao i vlasnik Antena grupe, u čijem je sastavu i Prva televizija, Teodor Kirijaku, koji je izrazio veliko zadovoljstvo brzim uspehom Prve u Crnoj Gori:
-Posle samo nekoliko meseci od početka Prve u Crnoj Gori zadovoljstvo mi je što mogu reći da je i ova televizija već uspešna. Zato koristim ovu priliku da se zahvalim timovima i u Srbiji i u Crnoj Gori na odlično urađenom poslu. Dejan Jocić je veoma uspešan lider i više je nego jasno da je sa svojim timom veoma brzo postigao velike rezultate.
Konkretne rezultate je brojnim klijentima predstavila direktorka prodaje Marija Karan, koja je istakla da je Prva najgledanija komercijalna televizija na nivou celog dana u ciljnoj grupi 18-50.
-Sve ostale komercijalne televizije su daleko iza nas i to smo ostvarili tako što smo pružili najbolju domaću i stranu produkciju i stalno smo privlačili novu publiku. I dalje beležimo rast u prajm tajmu i tokom celog dana u datoj grupi. Prva televizija imala je 5 najgledanijih serija u Srbiji, a jedan od najvažnijih projekata u 2012. jeste i otvaranje crnogorske Prve. Ovo tržište pokazalo je mnogo veću potrebu za ovakvom televizijom nego što smo u početku mislili, tako da smo ciljeve ostvarili već u prvom mesecu emitovanja i očekujemo dalji rast rejtinga i šerova.
Najveći aduti Prve televizije u novoj sezoni su domaće serije: "Folk", "Žene sa Dedinja", "Parada"," Drug Crni u Nobu", "Pevaj brate", "Budva na pjenu od mora" i "Nata iz inata", a glumica Bojana Maljević potvrdila je ono što se prethodnih meseci nagađalo: nastavak čuvene serije „Otvorena vrata" prikazivaće se upravo na Prvoj.
-Serija se neće nastaviti tamo gde smo stali pre 18 godina, već ćemo preskočiti upravo toliki vremenski period i krenuti od vremena tranzicije. Celokupna glumačka ekipa koju pamtite, glumiće i u novim epizodama -rekla je Bojana.
Ali to nije jedina kultna TV serija koja će se vratiti u domove gledalaca. Čuvena "Top lista nadrealista" takođe će biti jedan od serijala koji će prikazivati Prva TV to je ekskluzivno najavio jedan od tvoraca nadrealista Nele Karajlić.

A zvanice je posebno obradovao nastup mlade glumice Katarine Bogićević iz serije "Folk" koja je publiku podigla na na noge pesmom „Ciganka sam mala".

Dobar sport, utakmice Zvezde, kao i kvalifikacione utakmice srpske reprezentacije imaće svoje mesto u programu Prve. Omiljeni serijali koje ste veoma voleli prethodnih sezona i dalje su tu: "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i "Radna akcija" već su počeli, uskoro kreće "Domaćine,oženi se", kao i nova emisija "Sami u tami" sa Nikolinom Pišek. Najpopularniji muzički spektakl "Prvi glas Srbije" ušao je u drugu sezonu podjednako uspešno kao i prošle godine, a na uspeh prvenca goste su podsetili finalisti prve sezone, kao i članovi žirija Aleksandra Radović i Vlado Georgiev. Svi oni su održali mini koncerte, a za vreme nastupa popularnog Barbe priređen je veličanstven vatromet.

Uz šum mora i odličnu muziku u ovoj zaista fenomenalnoj večeri uživali su brojni predstavnici medija iz Srbije i Crne Gore kao i mnoge poznate ličnosti među kojima su bili i Milo Đukanović, Marija Vujović sa suprugom, Veselin Jevrosimović, Marko Živić, Nele Karajlić, Nikolina Pišek, Marijana Zlopaša sa mužem, Katarina Bogićević, Momčilo Otašević, Andrija Milošević, Milan Kalinić i druga lica TV Prve.