Saopštenja

Veliko finale prve sezone hit serije “Sulejman Veličanstveni"

Veliko finale prve sezone serije koja obara sve rekorde gledanosti „Sulejman Veličanstveni“ gledaćemo na Prvoj u nedelju, 17. juna u 20.10h, a odmah nakon emitovanja poslednje epizode prvog ciklusa, sledi hit serija „EZEL“ koja je uz Sulejmana osvojila najveći broj glasova publike prilikom izbora novog serijskog sadržaja na Prvoj!
08.06.2012. - 15:16h
Kraj prve sezone obeležiće neverovatni zapleti, a nastavak uzbudljive priče, koja je za kratko vreme osvojila srca gledalaca, gledaćemo već od jeseni! Svesni velike popularnosti koju imaju u Srbiji, protagnosti serije su samo za gledaoce Prve uputili specijalan pozdrav i pozvali ih da od jeseni prate nove avanturei!
Prema rečima čelnika produkcije „Sulejmana", glumci i cela ekipaidu na zasluženi odmor nakon neprestanog višemesečnog rada, a snimanje novih epizoda ih očekuje krajem avgusta.
U međuvremenu, gledaoci će uživati u dramatičnoj i napetoj priči o čoveku koji je preživeo izdaju svojih prijatelja i ljubavi. On je EZEL, junak čija je sudbina privukla milionski auditorijum širom sveta. Sudeći po interesovanju gledalaca, EZEL će bez sumnje biti najveći letnji hit!

Prva epizoda će biti emitovana odmah nakon "Sulejmana", u nedelju, 17. juna u 21.55h, a ostalim danima u redovnom terminu u 20.20h.