Saopštenja

Spektakl u finalu Survivora: Severina, Nataša Bekvalac i Toni Cetinski

U subotu 02. juna u 21 sat očekuje nas veliko finale najgledanijeg šoua „Survivor Kostarika“ kada ćemo saznati ko osvaja titulu „jedni preživeli“ i nagradu od 50.000 evra. Ovo spektakularno veče obeležiće nastupi najvećih domaćih i regionalnih zvezda - Nataše Bekvalac, Severine Vučković i Tonija Cetinskog! Sjajni trio će specijalno za svoje fanove i gledaoce Prve u finalnoj večeri premijerno izvesti svoje nove numere.
30.05.2012. - 13:19h
Severina je za svoj prvi nastup uživo nakon nekoliko meseci odsustvovanja sa estradne scene odabrala upravo finale Survivora, a pre samog nastupa ova popularna pevačica dala je i prvi, ekskluzivni intervju koji će gledaoci imati priliku da vide u Exkluzivu u petak, 01.juna u 18.05 na Prvoj!

Seve je u intervjuu progovorila o majčinstvu, životu na tri adrese, sinu Aleksandru, doživljajima iz porodilišta, kao i hoće li se ubrzo vratiti na scenu. A kako je sve izgledalo i šta ju je na kraju intervju dovelo do suza, pogledajte samo u Exkluzivu!

Uzbudljiv vikend je pred nama. Dok se finalistima sve više kuva u stomaku, gledaoce Prve očekuju brojne ekskluzive i spektakularna završnica jedne od najzanimljivijih sezona Survivora kada ćemo saznati ime najjačeg robinzona!