Saopštenja

Cela Srbija uz srpske sportiste i Ivana Ivanovića

Cela Srbija bila je juče uz najpopularniji šou “Veče sa Ivanom Ivanovićem” i goste zlata I srebra vredne!
01.02.2012. - 13:32h

Iako utorak nije veče za Ivana Ivanovića, izuzetni uspesi srpskih sportista bili su više nego dovoljan povod za specijalnu emisiju na Prvoj koja je pobrala svu pažnju publike željne da vide I čuju heroje nacije.
Sasvim očekivano, ova vanredna šou emsija zasenila je sve ostale programske sadržaje na drugim televizijama. Sa ostvarenim rejtingom od 14.8 odsto i udelom u gledanosti od 33.8 odsto u ciljnoj grupi od 18 do 50 godina starosti, šou "Veče sa Ivanom Ivanovićem" zauzeo je prvu poziciju na listi gledanosti svih emisija na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.
Prva je i dalje najgledanija televizija u udarnom terminu te je tako juče ostvarila 30 odsto udela u gledanosti u periodu od 20h do 23h, što je daleko više od svih ostalih nacionalnih emitera.

Od 20 najgledanijih emisija tokom jučerašnjeg dana, skoro polovina je prikazana na Prvoj srpskoj televiziji te su se tako uz emisiju "Veče sa Ivanom Ivanovićem", našle i serije "Kad lišće pada", "Asi", "Bandini", Vesti Prve, izvlačenje nagrada "Loto", emisije "Exploziv" I "Exluziv" kao I film "Voliš li pse?".


Prva se zahvaljuje gledaocima na ukazanom poverenju!