PRVA osnovala izdavačku muzičku kuću “PRVA RECORDS”

Prva srpska televizija je za manje od godinu dana postala ne samo vodeća komercijalna televizija u Srbiji već i regionalno poznat brend koji je sinonim za kvalitet i poverenje. Planovi i ulaganja naše kuće nisu se zadržali samo u televizijskoj industriji, napravili smo korak dalje i osnovali izdavačku muzičku kuću “Prva records” čiji će prvi potpisnik ugovora simbolično biti pobednik najpopularnijeg muzičkog šoua “Prvi glas Srbije”!
25.12.2011. - 13:04h
Prepoznajući uvek nove izazove kao i veliki prostor za dalje unapređenje muzičke scene Srbije, Prva je osnivanjem izdavačke kuće ušla u ove vode s jasnim ciljem afirmacije kvaliteta i vrhunskih produkcijskih standarda. "Prva records" će otvoriti vrata ne samo poznatim izvođačima već i mladim talentima koji će imati šansu da stvaraju u jednom visoko profesionalnom sistemu po svetskim normama.
Imajući u vidu ambiciozne planove, "Prva records" već uveliko radi na realizaciji mnogih projekata koji će biti iznenađenje. Kao što je Prva srpska televizija ušla u jedno izraženo konkurentsko okruženje i pokazala da se kvalitetom uvek može pridobiti poverenje, uvereni smo da će i muzička scena Srbije dobiti jednu značajnu instituciju koja će napraviti značajne pozitivne promene.