Saopštenja

Popularna serija “Larin izbor” samo na Prvoj

Serija koja ruši sve rekorde gledanosti u regionu i u kojoj jednu od glavnih uloga tumače i naši glumci Jana Milić i Stefan Kapičić, prikazivaće se na Prvoj srpskoj televiziji.
16.12.2011. - 14:15h

Kao što smo i obećali, za naše gledaoce pripremili smo brojna iznenađenja, pa je tako vrhunski serijski program domaće i strane produkcije koji zauzima prve pozicije na listama gledanosti, obogaćen još jednom visokobudžetnom serijom koja će se u narednoj sezoni emitovati na Prvoj.

"Larin izbor" je napeta ljubavna priča o dvojih mladih koji moraju prebroditi brojne prepreke.  Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i porodice, odanosti i bitke za preživljavanjem.

Lara je skromna i veoma lepa devojka koja se zaljubljuje u Jašu Zlatara, mladog momka iz ugledne splitske porodice. Jašina majka, opsednuta imidžom porodice I nastavkom loze, učiniće sve da spreči ovu ljubav jer smatra da njen sin zaslužuje devojku njegovog ranga. U porodici Zlatar kreću burni sukobi zbog Lare...

Serija u kontinuitetu obara sve rekorde gledanosti u Hrvatskoj i regionu. Pre početka snimanja, serija "Larin izbor" je prodata u 17 zemalja sveta kao što su Slovačka, Češka, slovenija, Crna Gora, Makedonija i BiH, te zemlje Bliskog istoka.

Serija je snimana na lokacijama duž dalmatinske obale što dodatno doprinosi romantičnoj atmosferi.  Odlikuju je vrhunska produkcija I izvandredna muzika za koju je zadužen Tonci Huljić.

Uloge: Doris Pinčić, Ivan Herceg, Ecija Ojadnić, Frane Perišin, Jagoda Kumrić, Jana Milić, Stefan Kapičić, Marija Kohn, Omela Vištica

Reditelji: Robert Orhel, Kristijan Milić, Tomislav Rukavina, Mladen Dizdar, Milivoj Puhlovski