GRAĐANI IZABRALI PRVU ZA OMILJENU TV STANICU

U Beogradskom dramskom pozorištu sinoć je održan Festival kvaliteta Srbije "Moj izbor 2011." na kojem su dodeljena priznanja najomiljenijim domaćim proizvodima I brendovima. Među dobitnicima ove prestižene nagrade je i Prva kao najpopularnija I najomiljenija televizijska stanica anketiranih građana.
16.12.2011. - 14:02h

Tabela 1: rezultati ankete,  izvor "Moja Srbija"

"Veoma smo počastvovani ovom nagradom. Glas građana je najvredniji i merilo je uspeha. Zato ova nagrada ima svoju posebnu težinu. Kvalitet se prepoznaje I vrlo brzo prihvata. Prva je svoju šansu videla upravo u tome, pružili smo  vrhunski program i uveli svetske standarde na TV scenu. Publika je to prepoznala I nagradila nas, postali smo najuspešnija komercijalna televizija za nepunih godinu dana. Zahvaljujemo se na glasovima, svakako ćemo se truditi da opravdamo ukazano poverenje naših gledalaca" - rekla je Slađana Paunović, PR menadžer Prve srpske televizije.

Tabela 2: rezultati ankete, izvor: "Moja Srbija"

Veliki broj privrednika, predstavnika medija I javnih ličnosti uživao je u svečanoj atmoferi, a prema rečima organizatora iz udruženja "Moja Srbija", sve kompanije koje su prisustvovale Festivalu  predstavljaju najbolji I najkvalitetniji deo srpske privrede. Taj kvalitet su prepoznali građani Srbije koji su svojim glasovima stvorili listu omiljenih domaćih proizvoda I brendova.

Među dobitnicima nagrade našli su se I kompanija Imlek u kategoriji naj mleko I mlečno proizvodi, Mona, Knjaz Mikoš, Jelen pivo, Nektar sokovi, Telekom Srbija, zatim Radio S u katerogoriji radio stanica, Blic Žena u kategoriji štampanih medija I mnogi drugi.

Zvanicama se obratio I predsednik udruženja "Moja Srbija" Milan Ristić koji je istakao da je ova kampanja ima jasan cilj, a to je ulaganje u kvalitet I podsticanje razvoja proizvodnje u Srbiji. On je dodao da se nakon dvomesečnog boravka na terenu I razgovora sa preko 10.000 građana, ova nagrada ne može dobiti nezasluženo. "Zato večerašnji dobitnici treba da se osećaju posebno jer su upravo njih građani Srbije označili kao najbolje u svojoj branši".

Nagrade su uručili najbolja rukometašica svih vremena Svetlana Kitić, hirurg dr Miroslav Đorđević I glumac Slobodan Ćustić, a muzički gost je bio Dejan Cukić.