Saopštenja

„Nataša Miljković novo lice Prve televizije: "Jutro sa Natašom“ od 2. jula do 31. avgusta, radnim danima od 6.55h

Jedno od omiljenih i najpoznatijih TV lica u Srbiji, Nataša Miljković, priključila se ovih dana timu Prve televizije koja je okupila najjača voditeljska imena u zemlji, a sve u cilju kreiranja kvalitetnog programskog sadržaja. Pred Natašom je radno leto koje će iskoristiti za pripremu novih projekata koji kreću na jesen, a uz to će od 2. jula preuzeti i vođenje jutarnjeg programa Prve, dok su Jovana i Srđan na zasluženom odmoru.
27.06.2018. - 13:37h

Menadžment Prve i Nataša brzo su postigli dogovor na obostrano zadovoljstvo te ćemo šarmantu voditeljku čiji je prelazak izazvao ogromnu pažnju medija, gledati svako radno jutro u istom terminu od 6.55 časova. Nataša će voditi jutranji program sve do kraja avgusta kada se Srđan I Jovana vraćaju u studio, a u međuvremenu će paralelno pripremati i novi projekat čiji se start očekuje u septembru:
„Veoma se radujem ovom poslovnom izazovu. Bilo je krajnje vreme da se zatvori staro i otvori novo poglavlje koje donosi jedan pozitivan zaokret mojoj karijeri, mnoge mogućnosti ali i rad sa dobro poznatim kolegama sa kojima sam učila, stasavala u ovom poslu i sa kojima se privatno družim. Pripreme za jutarnji su uveliko počele, potrudiću se da gledaoci ne osete veliki nedostatak mojih dragih kolega Jovane i Srđana uz koje se bude već punih šest meseci. Ekipa sa kojom radim mi je već dobro poznata tako da smo se odlično uklopili, a labradorka Prva je potpuno neodoljiva, jedan razlog više za osmeh na licu kada dođete na posao. Počinjem već sa pripremama još jednog programskog segmenta koji smo planirali za novu, jesenju sezonu ali o tome ćemo kada dođe vreme. Sjajno se snalazim, ovde sve može odmah i sada, ekipa je mlada, efikasna i odlično organizovana što me posebno raduje“, kaže Nataša.

Miljkovićeva je prepoznatljiva po svom šarmu i spontanosti, ali i ozbiljnom profesionalnom radu kojim se dokazala uređivujući i vodeći jutarnji program tokom 5 godina, kao i emisije “Ključ” i “Tako stoje stvari” na RTS-u. Prelaskom na Prvu rešila je da se priključi najpopularnijem jutarnjem programu u Srbiji i svojim znanjem i iskustvom doprinese njegovom kvalitetu.

Iako je leto vreme kada brojni živi programi prestaju sa emitovanjem, Prva je rešila da svoje gledaoce stavi na prvo mesto i zato će tokom letnje šeme emitovati redovno jutarnji program, kao i emisiju “150 minuta”, koja uživo prati dešavanja širom Srbije. Tokom leta gledaoce očekuju i brojni zabavni programi, a naša kuća nastavlja da za svoje gledaoce kreira drugačiji, zanimljiv i iznad svega kvalitetan programski sadržaj koji će voditi najveća voditeljska imena.