US OPEN:FINALNI MEČEVI SVETSKOG ASA NOVAKA ĐOKOVIĆA NA PRVOJ SRPSKOJ TELEVIZIJI!

PRVI NA PRVOJ!

Najbolji igrač na planeti, Novak Đoković, pokušaće da na poslednjem ovogodišnjem velikom turniru osvoji četvrtu Grend slem titulu u karijeri i učvrsti vodeće mesto na ATP listi, a njegove finalne mečeve na ovom prestižnom turniru u SAD-u, gledaoci će moći da prate na PRVOJ!
31.08.2011. - 13:50h
Prva srpska televizija prenosiće Noletove mečeve na US Openu od četvrt finala kao i samu završnicu turnira, na čijem pobedničkom postolju će se, uvereni smo, naći naš as. Turnir je počeo u ponedeljak, 29. avgusta, a nakon sinoćne ubedljive pobede u prvom kolu, videlo se da Nole ništa ne prepušta slučaju.

Posle sjajnog dočeka najboljeg srpskog tenisera na svetu koji su gledaoci mogu da prate ekskluzivno na Prvoj, Novak je žestoko krenuo u novi pohod, a Prva srpska televizija će biti uz svetskog asa u odlučujućim trenucima!

Cilj Novaka Đokovića je da kolekciju trofeja iz 2011. (ima ih devet do sada) obogati do kraja godine, a US Open je veliki izazov, budući da je prošle godine bio na korak od titule, kada je u finalu izgubio od Rafaela Nadala. Prema anketi na zvaničnom sajtu US Opena Novak Đoković ima najviše šansi za osvajanje turnira (40,77 odsto glasova), a manje šasne daju se Federeru (29,21%) i nadalu (26,11%)