Saopštenja

Gledaoci biraju program Prve televizije

I pred sam vikend, u petak, 4. maja, Prva televizija bila je ubedljivo najgledanija komercijalna stanica na nivou celog dana. Kada je reč o udarnom terminu od 21 sat do ponoći, gledaoci su u potpunosti posvetili pažnju serijskom i zabavnom programu naše televizije koja je ostvarila 24 odsto udela u gledanosti što je daleko ispred konkurentskog programa u istom terminu – RTS 16 odsto i Pink 9 odsto udela u gledanosti. Ovo su zvanični podaci agencije za merenje gledanosti Nielsen u ciljnoj grupi od 18 do 50 godina starosti.
07.05.2018. - 15:34h

Serija „Istine i laži“ i dalje je na prvoj poziciji liste 20 najgledanijih emisija svih nacionalnih emitera sa 31 odsto udela u gledanosti. U terminu emitovanja popularne emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, Prva je takođe ostvarila ubedljivo najveću gledanost sa 22 odsto udela dok je RTS zabeležio 14 odsto i Pink 8 odsto udela u gledanosti u datoj ciljnoj grupi.

Ovaj trend nastavio se i tokom emitovanja informativne emisije „Noćni Žurnal“ kada je Prva televizija i dalje bila najgledanija stanica među svim nacionalnim emiterima.

Na listi 20 najgledanijih emisija koje su emitvane u petak, bile su i serija „Čista ljubav“, Vesti Prve u 18“ i kviz „Sto ljudi, sto ćudi“.

Zahvaljujemo gledaocima na poverenju.

Ostanite uz program Prve televizije.