Saopštenja

Duži letnji dan uz Prvu <br>Rezultat: Prva najgledanija

Duži letnji dan uz Prvu očigledno prija, budući da je juče Prva srpka televizija bila najgledanija u Srbiji!. Prema istraživanjima agencije AGB Nilsen, Prva srpska televizija u ponedeljak je bila najgledanija, sa udelom u gledanosti od 22, 3% među publikom uzrasta od 18 do 50 godina.
19.07.2011. - 13:09h

U udarnom terminu, Prva srpska televizija ostvarila je udeo u gledanosti od čak 32,3 odsto, što znači da je svaki treći gledalac veče proveo uz Prvu srpsku televiziju!

Iza nas smo ostavili RTS sa 16 i TV Pink sa 11 odsto učešća u gledanosti, što znači da je PRVA bila gledana više nego druge dve televizije zajedno!.
Takođe, u udarnom terminu među gledaocima svih uzrasta, Prva televizija bila je ubedljivo na prvom mestu sa udelom gledanosti od 28,8 odsto!

Tri prva mesta na top listi najgledanijih emisija zauzimaju programi PRVE TV: serija „Kad lišče pada" sa rejtingom 10,7, drugu poziciju zauzeo je film "Žena mačka" koji je imao rejting 8,9 a na trećem mestu se našla serija "Zabranjeno voće" sa ostvarenim rejtingom od 5,2 odsto.
Među 20 najgledanijih emisija čak 10 su sa Prve televizije. Pored filma i premijernih termina turskih turskih telenovela, u Top 20 našle su se američka serija "Tračara", "Exploziv", "Exkluziv", "Galileo" i Vesti od 19h.
Poštovani gledaoci, hvala vam na ukazanom poverenju!