Prva srpska televizija – medija biznis partner 2011.

Na jučerašnoj svečanoj ceremoniji dodele "Regionalne nagrade Biznis partner 2011", koju tradicionalno organizuje Mass Media International, Prvoj srpskoj televiziji uručena je nagrada Media Biznis Partner 2011.
24.06.2011. - 13:11h

Ova prestižna nagrada dodeljuje se medijskoj kući koja je dala izrazitu podršku poslovnim subjektima u regionu.
"Počastvovani smo nagradom, i ako smo mlada televizija, naša priznanja se nižu što je pokazatelj da smo na pravom putu. Prva je za kratko vreme postala ne samo najgledanija komercijalna televizija vec svakako značajan i uticajan biznis partner. Gledaoci su prepoznali kvalitet našeg programa, a partneri kredibilitet  i perspektivnost naše kompanije.
Kažu da su stalne inovacije najznačajni razlog uspeha, a kada je u pitanju Prva, to svakako možete I da očekujete! Obećavamo još jednu uzbudljiviju sezonu, a partnerima poručujemo da su uz nas na pravom mestu. Prvom mestu!" uzjavila je PR menadžer ovim povodom.
Uručenju nagrada sinoć su prisustvovale brojne ugledne ličnosti iz poslovnog I javnog života. Među zvanicama su bile I poznate ličnosti iz sveta šou-biznisa, medija, predstavnici diplomatskog kora, političari. Ministar culture Predrag marković podzravio je sve dobitnike nagrade I odao priznanje laureatima za dobru saradnju sa partnerima, loklanom zajednicom I zemljama u region.
Godišnja nagrada Biznis partner ima regionalni karatker, a ustanovljena je pre 17 godina u želji da se afirmišu sve najbolje kompanije i institucije.