Saopštenja

Na veliki zahtev gledalaca još jedna repriza emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“

Emisija “Veče sa Ivanom Ivanovićem” u kojoj su gostovale najveće zvezde Sting i Zdravko Čolić, zabeležila je rekordnu gledanost ostvarivši 38.1. odsto udela u gledanosti u ciljnoj grupi 18-50 godina. To znači da je u terminu emitovanja najpopularnijeg šoua u Srbiji, program PRVE pratilo čak dva milliona gledalaca!
13.06.2011. - 16:07h

Na insistiranje publike, Prva srpska televizija će još jednom reprizirati ovaj šou čiji su ekskluzivni gosti izazvali veliku pažnju javnosti. Repriza je u utorak, 14. juna u 14.50 sati.Sudeći po rejtinzima, program Prve srpske televizije emitovan u petak, 10. juna, dominirao je u svim ciljnim grupama. Prva je tako po ko zna koji put neprikosnovena po gledanosti u udarnom terminu od 20h do 23h sa 34.87 odsto udela u gledanosti (18-50), dok su se iza našle Pink (16.31%) I RTS 1 (13.61%).

Na listi dvadeset najgledanijih emisija u datoj cilnoj grupi, čak devet je emitovano na Prvoj srpskoj televiziji. Serije "Kad lišće pada" i "Zabranjeno voće" I dalje su najpopularnije, a na top listi najgledanijih programskih sadržaja našli su se I "Exploziv", Vesti Prve, "Dođi na večeru" kao i filmski program.