Saopštenja

Finale šoua „Super ljudi“ pratilo više od milion i po gledalaca!

Sa učešćem u gledanosti od 16.3%, Prva TV je bila najgledanija komercijalna stanica tokom jučerašnjeg dana, a u udarnom terminu ostvarila je ubedljivu prednost u odnosu na sve ostale televijzije sa učešćem u gledanosti od preko 25%.
09.06.2017. - 13:11h

Sinoćna finalna emisija šou programa “Super ljudi” oborila je sve rekorde gledanosti, i skoro svaki treći gledalac bio je uz super finale šoua “Super ljudi”. Takmičenje ovih neverovatnih ljudi, od prvog dana emitovanja je osvojilo publiku u čitavom regionu, a finalnu emisiju pratilo je čak više od milion i po gledalaca.

Emisija “Na mestu zločina sa Mašanom” ponovo je privukla ogroman auditorijum, pa je i u vreme emitovanja ovog TV formata Prva u potpunosti dominirala u odnosu na druge televizije.

Aktuelnosti u ishrani, lepoti, roditeljstvu, kulturi, zdravlju ali i zanimljivosti iz sveta poznatih gledaoci najviše vole da saznaju iz razgovora naših voditeljki sa uvek zanimljivim gostima, iz omiljene popodnevne emisije “150 minuta”, o čemu svedoče podaci gledanosti:

Zahvaljujemo gledaocima na ukazanom poverenju i podsećamo da nam predstoji još jedan fenomenalan vikend na Prvoj. Večeras u 20 časova je poslednja epizoda serije „Paramparčad“ , pa ne propustite da saznate da li sudbina porodice Gurpinar ima srećan kraj. Večerašnji gost voditelja Ivana Ivanovića je slavni glumac, Branko Cvejić. Subota veče rezervisana je za najgledaniji muzički program na ovim prostorima – „Zvezde Granda“ , a u nedelju u 21 sat, pogledajte prvo polufinalno veče vašeg omiljenog šoua „Nikad nije kasno“.

Ostanite uz Prvu!