Saopštenja

Konkurs za TV lica PRVE - preko 5.000 prijavljenih

Konkurs za nova lica TV Prve je završen, a prijavilo se preko 5.000 kandidata! Među prijavljenima ima voditelja i novinara sa konkurentskih televizija.
05.06.2017. - 14:20h

Ovi podaci govore da su televizija i novinarstvo i dalje najzanimljivija zanimanja, kao i da je TV Prva najaktuelnija medijska kuća u zemlji. TV Prva već godinama osvaja glasove gledalaca i opravdava epitet jedne od najomiljenijih televizija u Srbiji, uz provereno kvalitetan zabavni, informativni, filmski i serijski sadržaj, odnosno prepoznatljive emisije koje osvajaju nagrade, najpopularnije serije i šou programe koji obaraju rekorde gledanosti u udarnom terminu.

Jesenja TV sezona Prve doneće mnogo novih sadržaja, domaćih serija, veliki muzički šou... Cilj Prve je kao i dosad: postavljanje najviših standarda kada je reč o tehničkim kapacitetima i novitetima i ponovno pomeranje granica u domenu zabavnog programa. Gledaoce očekuju i novi spektakularni šou programi i priče koje ostavljaju bez daha, a možda će baš neki od kandidata koji su se prijavili na konkurs biti deo nove priče.

Kandidati koji su prošli u drugi krug biće uskoro obavešteni i dobiće novi zadatak.