Saopštenja

ALEKSANDRA OBRADOVIĆ – POVRATAK NA MALE EKRANE

Triling zgodnih dama u „Exkluzivu“

Aleksandra Obradović, prepoznatljivo lice Prve srpske televizije, od utorka 10. maja, pridružiće se atraktivnim voditeljkama popularne emisije “Exkluziv”.
09.05.2011. - 13:26h

Posle višemesečne pauze u kojoj se ostvarila u najdivnijoj životnoj ulozi - ulozi majke, Aleksandra će ponovo zablistati na malim ekranima uz koleginice Danijelu Jankov i Jovanu Simonović.

"Radujem se povratku, ne mogu da dočekam jer sam ja neko ko je zavisnik od posla. Iako sam najsrećnija na svetu jer sam postala mama i dobila sina, videla sam da nedostaje akcija i zato jedva čekam da se vratim kao pojačanje "Exkluziva". Danijela i Jovana su divne osobe, odlično rade svoj posao i nadam se da ću se podjednako dobro uklopiti kao i one", izjavila je Aleksandra.

Ne propustite stoga nove epizode "Exkluziva", svakog radnog dana u 17.45h. Trio fantastiko - Danijela, Aleksandra i Jovana, ispričaće vam sve o slavnima: njihovim ljubavima i raskidima, stilu i modi, glamuroznim događajima koje posećuju, skandalima... Za ekipu "Exkluziva" nema tajni, slavni su praćeni u stopu, a novinarska ekipa bez uvijanja pita sve ono što gledaoci žele da znaju...