Saopštenja

Transfer godine: Milan Kalinić na Prvoj

Voditeljskom timu Prve srpske televizije prodružuje se i jedan od najpoznatijih i najomiljenijih voditelja na ovim prostorima Milan Kalinić! Imajući u vidu njegovu izuzetnu popularnost, ne samo u Srbiji već i regionu, može se slobodno reći da je njegov prelazak svakako najatraktivniji i najveći koji se dogodio u poslednjih nekoliko godina.
05.05.2011. - 14:36h

U jeku priprema za novu sezonu, PRVA svoj tim gotovo svakodnevno osvežava najboljim profesionalnim kadrovima kako novinarskim tako i voditeljskim. Novi projekti se uveliko spremaju, a pored domaće serije u kojoj igra Milan Kalinić, za njega je rezervisan i jedan od najvećih projekata koji će voditi od jeseni. Do sada smo ga gledali u različitim formatima ali je Milanu tek Prva srpska televizija dala šansu da se pokaže punom sjaju i to u do sada neviđenom i jednistvenom  „one man" šou programu.

Kreativni koncept, vrhunska produkcija i originalni sadržaj karakterisaće emisiju koja će zasigurno predstavljati još jedno iznenađenje i pravo programsko osveženje. Emisija je jedan od najvećih projekata na ovim prostorima, a pripreme su već u toku. Milanova spontanost, duhovitost i neposrednost u vođenju u potpunosti se uklopila u viziju koncepta programa koji je Prva zamislila te je na obostrano zadovoljstvo došlo do saradnje.

Povodom prelaska na PRVU i priprema za novu emisiju, Milan je izjavio: „Ideja o emisiji koju ću voditi u potpunosti se poklapa sa mojim stilom rada i u pitanju je nešto izuzetno veliko, zahtevno i kvalitetno, pravi profesionalni izazov kojem je bilo nemoguće odoleti. Mogu da kažem da  mi je izuzetno drago što ću raditi sa ovim timom. Septembar je super mesec!"