Saopštenja

Konkurs za nova LICA TV PRVE - TV Prva otvara vrata novim mladim talentima

TV Prva već uveliko priprema iznenađenja i najavljuje uzbudljivu jesenju šemu. Pojačanje u aktuelnom voditeljskom timu će, pored najvećih voditeljskih zvezda u Srbiji, uskoro činiti i „sveža krv“. Vrata Prve su uvek bila otvorena za top profesionalce ali i mlade i talentovane ljude, te će tako ovu veliku šansu iskoristiti neko ko je spreman na izazove i uzbudljivu plovidbu medijskim vodama.
17.05.2017. - 13:01h

„Ako vaše LICE govori više od 1000 reči u minutu, ako je vaše LICE na visini većoj od 120, a manjoj od 220 cm, ako imate LICE koje se ne zaboravlja i vašem LICU se veruje, ako vaše LICE ima šta pametno da kaže, dođite da se vidimo LICEM U LICE!“, poruka je novog spota u kome se pojavljuju popularna zaštitna lica Prve: Marija Kilibarda, Danijela Buzurović, Maja Nikolić, Ana Mitić, Nevena Madžarević, Miloš Urošević i Srđan Karanović.

TV Prva već godinama osvaja glasove gledalaca i opravdava epitet jedne od najomiljenijih televizija u Srbiji, uz provereno kvalitetan zabavni, informativni, filmski i serijski sadržaj, odnosno prepoznatljive emisije koje osvajaju nagrade, najpopularnije serije i šou programe koji obaraju rekorde gledanosti u udarnom terminu.

Cilj Prve je kao i dosad: postavljanje najviših standarda kada je reč o tehničkim kapacitetima i novitetima i ponovno pomeranje granica u domenu zabavnog programa. Gledaoce očekuju i novi spektakularni šou programi i priče koje ostavljaju bez daha, a možda će baš neki od kandidata koji su se prijavili na konkurs biti deo nove priče.

Konkurs za nova lica TV Prve otvoren je do 2. juna, potrebno je poslati biografiju i slike, a prijavljivanje se vrši preko našeg sajta: Prva.rs.

Kandidati koji uđu u uži izbor biće uskoro pozvani na probna snimanja.

Prijavite se što pre, jer možda postanete novo LICE TV PRVA!