Saopštenja

Nataša Aksentijević deo tima Prve televizije

„Radujem se novom izazovu i sa nestrpljenjem iščekujem nove emisije, biće to veliko iznenađenje“.
10.05.2017. - 13:47h

Popularna voditeljka Nataša Aksentijević pridružila se timu Prve, i uveliko sprema dve nove emisije koje su deo ambicioznih planova televizije za sezonu 2017. godine. Natašina spontanost i lakoća u komunikaciji sa ljudima doneli su joj je status omiljene voditeljke, a njen šarm i duhovitiost, osvojili su i mnoge poznate ličnosti.

Glumica u ulozi voditeljke, kako za sebe voli da kaže, sa kreativnim timom Prve uveliko radi u postavljanju emisija koji će u produkcijskom i sadržajnom smislu predstavljati veliki korak dalje u njenoj karijeri. Nataša će ovim formatima doneti ono najlepše iz cele Srbije ali sam koncept ostaće pod velom tajne do početka emitovanja.

Voditeljka ne krije zadovoljstvo i uzbuđenje zbog prelaska i novih izazova koji su pred njom: „Ovo je za mene jedan veliki iskorak, zahvalna sam zbog iskustva koje sam stekla do sada ali svako od nas dolazi do određene tačke kada traži nove izazove. Znam da mogu da ponudim mnogo više, a Prva važi za televiziju koja primenjuje najviše profesionalne, tehničke i produkcijske standarde tako da se veoma radujem ovom novom poglavlju u svojoj karijeri. Raditi sa timom vrhunskih profesionalaca za sve nas u ovom poslu je nešto što se priželjkuje, odlično se razumemo u timu Prve i sa nestrpljenjem iščekujem trenutak kada ćemo predstaviti gledaocima emisije na kojima radimo. Za sada ne mogu da otkrivam o čemu se tačno radi, radimo temeljno i pred nama je još mnogo posla ali entuzijazam je na najvišem nivou i svi verujemo u uspeh ovih emisija“, kaže Nataša.

Prva televizija se ne zaustavlja sa iznenađenjima, u sezoni koja je pred nama, biće još velikih noviteta, a sve u cilju kreiranja kvalitetnog programa i osveženja za gledaoce koji su navikli na drugačiji sadržaj i konstantno pomeranje granica kada je naša televizija u pitanju.