Saopštenja

Prva televizija dobitnica nagrade „TOP SERBIAN BRANDS 2016“

Prva televizija osvojila je tradicionalno i prestižno priznanje „TOP SERBIAN BRANDS 2016”, koje se dodeljuje svake godine za prethodnu godinu u 57 glavnih kategorija, isključivo prema glasovima građana Srbije. Ovo je još jedno priznanje Prve televizije koju su građani Srbije prepoznali kao srpski top brend u kategoriji KORPORATIVNI BREND – ELEKTRONSKI MEDIJI.
25.04.2017. - 14:42h

Veoma smo ponosni na ovu nagradu, koja još jednu godinu za redom pokazuje da smo zaslužili poverenje građana Srbije i opravdali status najomiljenije televizije. Gledaoci su prepoznali kvalitetan program i način na koji predstavljamo i najavljujemo svoje sadržaje idući tako u korak sa svetskim trendovima.

Navedeno priznanje dodeljuje se u organizaciji prestižnog magazina TOP SERBIAN BRANDS. Glavni uslovi za dobitnike nagrade su: poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost u poslovanju i poslovni rezultati.

Ova nagrada nam pruža podstrek da se trudimo još više i da, i u ovoj godini, modernim i kvalitetnim programima, zadržimo vašu pažnju i iznova opravdamo poverenje koje ste nam ukazali.

Pored Prve televizije, dobitnici ove prestižne nagrade su i brojne ugledne kompanije iz svih sfera poslovanja.