Beba Dragić imenovana za kreativnog producenta Prve televizije

Nova urednička politika i uređivački tim Prve televizije

14.02.2017. - 17:34h

Brojimo sitno do početka nove sezone na Prvoj televiziji koja će doneti brojne novine. Naše gledaoce ovih dana očekuju sjajni šou programi, pravi spektakli, produkcioni giganti koji su osvojili čitav svet. Videćete i priče koje će vas ostaviti bez daha, a premijerni domaći serijski program zasmejavaće vas do suza. Nekako s proleća stiže pravo programsko osveženje u okviru kojih ćete videte kako već poznata tako i nova TV lica.

Želimo samo najbolje za naše gledaoce i osluškujući vaše mišljenje i sugestije, menjamo se na bolje. Iz sezone u sezonu. U skladu sa tim, unapređujemo koncept vaših omiljenih emisija kako bismo podigli standarde – produkcijske ali i sadržajne. Jedan od prvih primera je i emisija Exkluziv koja se emituje svakog dana u 18.40 i koja će biti bogatija za priče i zanimljivosti ne samo sa estrade već i sa glumačke, sportske i kulturne scene.

Nova urednička politika i koncepcija koje su već na delu, značajno će unaprediti kvalitet ne samo ove već i drugih emisija jer originalnost i visoki profesionalni standardi su parametri po kojima nas naši gledaoci prepoznaju. Tim vrhunskih profesionalaca predvodiće kreativni producent Prve televizije Beba Dragić koja posuduje višegodišnje i bogato iskustvo u postavljanju i vođenju kako najtiražnijih nedeljnika tako i emisija koje su svojevremeno uživale veliku gledanost i popularnost. Beba je do ove pozicije bila na mestu direktora korporativnih komunikacija B92.

Tim Prve televizije, kao i do sada, nastavlja da kreaira za gledaoce najkvalitetniji program.

Biografija Bebe Dragić

Diplomirani novinar iza kojeg je više od decenije i po iskustva rada u medijima. Radila je kao radijski i televizijski novinar, autor, spiker i voditelj (Pan radio, Ventil na radio Žapcu, emisija Tragač i Svet plus na TV Pink), novinar nedeljnika Svet i lifestyle mesečnika (Lepote i zdravlja, Joy-a, Moje bebe, CKM-a, Brava, Cool girl-a…) urednik tabloida Paparazzo, a zatim i autor i voditelj kolažne talk-show emisije “Svet u boji” na BKTV... Posle 15 godina bavljenja novinarstvom, 2014. godine počinje s radom u oblasti komunikacija i PR-a u elektronskim medijima. Poziciju glavne i odgovorne urednice internacionalnog licencnog magazina “Story” na kojoj je provela 8 godina, i paralelno sa tim 2 godine kao Head of Lifestyle Magazine Group izdanja Adria Media Serbia, 2014. godine zamenila je mestom direktorke korporativnih komunikacija radio - difuznog preduzeća B92, (TV, radio i portal).