Antena Grupa najavila sklapanje partnerstva sa kompanijom Thrive Global čuvene Arijane Hafington

Međunarodna medijska korporacija Antena Grupa sklapa partnerstvo sa kompanijom Thrive Global koja predstavlja platformu za pružanju usluga u oblasti poboljšanja zdravlja i produktivnosti zaposlenih i pojedinaca, a čiji je osnivač renomirana i priznata preduzetnica u oblasti medija – Arijana Hafington, nekadašnja urednica i suosnivač jedne od najvećih digitalnih kompanija na svetu, Huffington Post.
02.12.2016. - 10:28h

Arijana je nedavno napustila mesto urednika čuvenog sajta koji je osnovala pre 11 godina kako bi se posvetila novom poslovnom poduhvatu – kompaniji Thrive Global koja će pružati usluge drugim firmama za poboljšanje dobrobiti svojih zaposlenih. Partnerstvo sa Antena Grupom će upravo biti stub međunarodnog razvojnog plana Thrive Global-a koji će pomoći da se uspostavi novi revolucionarni poduhvat u Grčkoj, Rumuniji, bivšim jugoslovenskim republikama, Slovačkoj, Mađarskoj, Bugarskoj, Češkoj, Turskoj, Rusiji i na Kipru. Antena Grupa uspešno posluje u centralnoj i istočnoj Evropi već više od 25 godina, pa će iskoristiti svoju lokalnu ekspertizu i mrežu kako bi Thrive Global proširila domete svog poslovanja na ovim tržištima.

Teodor Kirijaku, izvršni direktor Antena Grupe, je izjavio: "Thrive Global će imati veliki uticaj na to kako radimo i živimo, i mi smo veoma uzbuđeni što ćemo sarađivati sa Arijanom i njenim timom i pomoći im u ostvarenju njihovih globalnih ciljeva. Postavili smo Amplifier jedinicu upravo iz razloga da bismo radili sa inovativnim kompanijama baš kao što je Thrive Global. Ova jedinica ima značajne rezultate u postavljanju i podizanju profitabilnih, digitalnih preduzeća, i ono za šta kompanijama obično treba pet godina da postignu na ovim tržištima, mi im možemo pomoći da dostignu za godinu dana."

Arijana Hafington, osnivač Thrive Global, je prokomentarisala: "Želimo da od prvog dana nastanka ove kompanije poslujemo na globalnom nivou, zbog čega je bilo jako važno da izaberemo prave internacionalne partnere. Antena Grupa je ostvarila impresivnu reputaciju u razvoju digitalnog poslovanja, kao što je VICE ovde u regionu, uz pomoć njene Amplifier jedinice, i mi ćemo se sa oduševljenjem osloniti na iskustvo i resurse Teodora i njegovog tima kako bismo na najbolji način predstavili našu ponudu na novim tržištima."

Ova saradnja se oslanja na izuzetno uspešno parnterstvo Antena Grupe i VICE Media, koja je doprinela da VICE ostvari značajan domet u odnosu na niz medijskih platformi u regionu. Ovaj uspeh je naročito postignut kod mlađe populacije, a VICE platforma je ostvarila domet od 29% u Grčkoj, 42% u Srbiji, i 50% u Rumuniji, za publiku starosti od 18 do 44 godine. Partnerstvo je prošireno i na produkciju sadržaja, došlo je do ogromnog rasta jedinstvenih korisnika, a početkom ove godine najavljena je velika ekspanzija i na nova tržišta. Antena Grupa nastavila je svoj rast i investicije na svetskom nivou ulaganjem u holivudsku produkcijsku kuću “Imagine Entertaiment”

O Thrive Global

Thrive Global, čiji je osnivač i lider Arijana Hafington, je zdravstvena i wellness platforma za korporativno i pojedinačno blagostanje i produktivnost nastala sa ciljem da napravi promene u načinu na koji živimo i radimo. Thrive Global pruža kompanijama i pojedincima širom sveta naučno potkrepljena rešenja, za smanjenje stresa, kako bi poboljšali sopstvenu dobrobit i produktivnost. Sedište je u Njujorku. Za više informacija, posetite www.thriveglobal.com

Thrive Global je osnovan sa ciljem pokrene revoluciju u načinu na koji živimo i radimo, nudeći kompanijama i pojedincima naučno potkrepljena rešenja, za smanjenje stresa, kako bi poboljšali sopstvenu dobrobit i produktivnost. Prvi stub kompanije Thrive Global je partnerstvo sa kompanijama širom sveta, kojima isporučuje njima prilagođene radionice, obuke i tehnologiju, a sve u cilju stvaranja uspešne korporativne kulture. Drugi stub je njegova medijska platforma, koja služi kao globalni centar za vođenje konverzacija o blagostanju i performansama, sa naglaskom na akcije i promene. Na kraju, njegova prodajna platforma nudi veliki izbor najbolje tehnologije i proizvoda - uključujući i nove Thrive Global proizvode - za blagostanje i performanse. Thrive Global planira da ponudi specifična rešenja za svaki region u kome posluje, koja su ukorenjena u kako nauci tako i u filozofiji drevne mudrosti lokalne kulture.