Saopštenja

Prva televizija proslavlja šesti rođendan „Biti prvi“

Prva televizija proslavlja šesti rođendan. Kao najmlađa televizija možemo da se pohvalimo velikim uspehom koji smo ostvarili za ovo kratko vreme. Naš tim zauvek je promenio medijsku scenu Srbije donevši jedan novi, moderni talas programskog sadržaja koji je postao uzor drugim televizijama. Pomerili smo granice i uspostavili najviše produkcijske standarde u svakom segmentu – dokumentarnom, informativnom, serijskom, filmskom i zabavnom. Naša odvažnost da rizikujemo i ponudimo svake sezone novi i drugačiji program, imala je za rezultat uspeh i priznanje gledalaca za koje smo zahvalni. Jedna smo od retkih televizija koja se ulaže veliki trud da proizvodi i premijerni domaći i serijski program.
28.09.2016. - 16:50h

Ponosni smo i što se kroz svaki deo našeg programa prožima humanitarni, plementi cilj i afirmacija pozitivnih vrednosti. Jedna od takvih kampanja koju pokrećemo upravo na naš šesti rođendan, nosi naziv „Biti prvi“.

Biti najbolji, biti uspešan i profesionalan, oduvek su bili važni ciljevi Prve televizije. Sada kada slavimo 6 uspešnih godina u svetu medija odlučili smo da našu tajnu uspeha I naš put ka novim pobedama podelimo I sa budućim generacijama mladih, perspetkivnih ljudi.

Upravo zbog toga pozvali smo neke od najuspešnijih profesionalaca sa ovih prostora iz sveta sporta i umetnosti da nam kažu, a samim tim prenesu i na nove generacije, šta je to što čini pobednike i šta je važno za buduće šampione. Kampanja ”Biti Prvi” prvenstveno se obraća mlađim generacijama i ima za cilj da podstakne kvalitete na koje smo možda zaboravili u današnje vreme i da odgovor na pitanje zašto je važno raditi na sebi.

Među učesnicima ove kampanje su Goran Bregović, Ivana Španović, Ana Popović, Dino Merlin, Nikola Grbić, Ivana Maksimović Anđušić, 2 Cellos, Zoran Kostić – Cane, Nikola Kojo, Seka Sablić, Boro Stjepanović, Dejan Petrović…