WEB TV specijali

Institut - Utorak, 93. epizoda - Stara ljubav

Devojke su srećne zbog Manječkinog povratka, ali im radost kvare trikovi Marte Rotenberg. Odmah nakon useljenja u spavaonicu, ona ne samo da je zauzela Sofijin krevet, već je i zahtevala da joj neka od devojaka namesti krevet.
01.11.2016. - 11:00h

Na času francuskog, Rotenbergova opet dominira. Ona zadivljuje profesorku svojim znanjem jezika i dobija maksimalnih dvanaest poena.

Bez obzira na to što je Butov pomogao da se Manječka spase iz ruku bandita, Nađa je kao i pre ljuta na njega. Neočekivano, na stranu porućnika staje Pelageja. Ona nagovara Nađu da porazgovara sa bivšim mladoženjom.

Tokom prikupljanja laboratorijskog pribora nakon časa, Zotov čini fatalnu grešku. On ispušta na pod posudu sa opasnom supstancom i truje se otrovnim isparenjima. Aljevtina i Avdotja su se jako uplašile, kada su videle kako učenici dovode Zotova koji jedva stoji na nogama. Aljevtina, koja se još uvek nije oporavila od bolesti, preuzima na sebe brigu o bolesnom mužu.

Doroševska tajno iznosi reagense iz slušaonice. Uz pomoć reagensa Polozecki stvara modrice na licu, za koje govori da su posledica batinanja, koje su mu navodno priredili ljudi, koje je poslao Kaćin otac.

Nakon što se ušunjala u kotlarnicu za Sofijom, Rotenbergova pronalazi Manječku, nad kojom galame Sofija i Pelageja. Marta obaveštava Štoljcovu o onome što je videla.

Hodža pretpostavlja da se Aslanu dopada Mirjam i nagovara ga da takve glupe misli izbaci iz glave.

Butov i dalje mašta o venčanju sa Nađom, ali ga devojka i dalje odbija jer je izgubio pravo na svoju porodičnu kuću. Podmukli Markin nagoveštava Butovu da ima plan koji bi mu pomogao da povrati porodičnu kuću.

Seriju gledajte samo na našem web tv-u OVDE