WEB TV specijali

Institut - Subota, 83. epizoda - Voroncov se mora pokoriti!

Nepoznata žena daje Paliču svoje odojče i moli ga da zgreje devojčicu u svojoj kotlarnici. Palič se boji da će ga izbaciti i namerava da odnese devojčicu u policijsku stanicu, ali ga Sofija i Nađa nagovaraju da to ne radi.
22.10.2016. - 13:21h

Pod izgovorom da ide na poslovne pregovore, Platon dolazi na gledanje mlade - Glaše. Glaša to shvata i prvom prilikom beži iz kafane. Platon, ne znajući da je Glašino srce već osvojio neko drugi, govori njenom ocu da je spreman da se oženi njome istog trenutka.

Nina, koja ne odustaje od namere da se pomiri sa mužem, nudi Voroncovu svoju pomoć, ali grof to odbija. On svakodnevno vežba na trenažerima koje je Platon napravio, a uskoro će samostalno napraviti i prvi korak. Nakon saznanja da je Nina zabranila Zejnab da dovodi Mirjam u kuću, grof poništava njenu naredbu.

Dok se Hovanski neumešno bori sa starinskim običajima u Glašinoj kući, Hariton donosi svojoj majci Sofji dobru vest, pošto je uspeo da preko posrednika preda knezu Sofijino pismo.

Aljevtina saznaje od dece da ih je Avdotja vodila u crkvu. Ona je besna zbog samovolje posluge, ali Avdotja ipak uspeva da kod bolesnice probudi interes za Sveto pismo.

Turci uz pratnju dolaze u gostionicu. Zabranjeno im je da se vraćaju u prestonicu. Dok Adil i Jusuf smišljaju kako da se dokopaju svoje domovine, Rifat beži u Moskvu i prirpema se da ukrade Miriam iz instituta.

Seriju gledajte samo na našem web tv-u OVDE