WEB TV specijali

Institut - petak, 47. epizoda - Stigao je Đovani

Sofija, Mirjam i Asja osnivaju savez – one imaju svoje tajne. Varja im zavidi i pokušava da i sama osnuje neki savez.
16.09.2016. - 16:29h

U kuću Sofijine majke dolazi krčmar koji želi da dobije stvari koje su na prodaju, ali nudi samo polovinu sume koja je neophodna za vraćanje duga.

Grigorij je video da Hovanski flertuje sa Glašom i izgrdio ga. Besni knez napušta kafanu, obećavši da se više neće vratiti, ali uspeva da pre odlaska preda Glaši pisamce u kojem je poziva da se provoza sa njim u kočijama.

Aslan pati. Princeza nije odala policiji ni njega ni njegovog oca i on je shvatio da je bez razloga povredio dobru devojku. Ni Mirjam nije ravnodušna prema prodavcu slatkiša.

Asja moli Sofiju da joj pomogne da naslika prijem koji je nedavno organizovan u Institutu u čast velikog kneza. Asja je zadivljena Sofijinim talentom – ona verno slika portrete.

Tražeći podršku devojaka, Varja ih poziva ispod stepeništa i predlaže da zapale cigaretu.
Kutajsova i Nečiporenko žele da probaju, ali se pojavljuje gospođica Štoljc. Devojkama je jedva pošlo za rukom da pobegnu. Gospođica Štoljc ih je sve postrojila u hodniku, pokušavajući da namiriše duvan.

U kući Voroncova se neočekivano pojavljuje Đovani. On je došao iz Italije da bi našao Ninu. Nina pokušava da uveri bivšeg ljubavnika da je među njima sve gotovo, ali Italijan ne može da se pomiri sa tim. On odlazi da ne bi iskompromitovao Ninu pred poslugom, ali obećava da će se uskoro vratiti.

Seriju gledajte samo na našem web tv-u OVDE