WEB TV specijali

Institut - utorak, 44. epizoda - Veridba pred odlazak na front

U crkvi se odvija veridba Nađe i Butova. Nađa je istovremeno i srećna i tužna jer danas Butov i Voroncov odlaze pod Plevnu.
13.09.2016. - 11:23h

Sofija sa drugim učenicama ide u šetnju gradom. Tamo se, u kafani „Vostočnajalavka“ sastaje sa Aslanom i oboj uviđaju da se dopadaju jedno drugom.

U toku iste šetnje, Sofija nailazi na ubicu Arhipa, koji ju je oteo, prerušenog u prosjaka. On nju prepoznaje, ali ona njega ne.

Hovanski dobija potvrdu da Voroncov odlazi. Hovanski i Markin odlučuju da započnu akciju slanja Sofijine majke u zatvor zbog duga. Tada će Sofija biti prinuđena da se, da bi spasila svoju majku, uda za Hovanskog.

Hariton, sluga Hovanskog, slučajno vidi Sofijinu majku, upoznaje je, ali ne može da se seti odakle je se seća.

Butov pokušava da oslobodi uhapšenog Platona koji se nalazi u bolnici, i da ga odveze u Plevnu. Međutim, ne uspeva u svojoj zamisli.

Voroncov je ubedio Sokolovu u ispravnost njegovih namera. On traži Sofiju da se pozdravi sa njom i zatiče je u kuhinji sa drugim učenicama.

Avdotja je iz razgovora svojih gazdi, Zotovih, shvatila da se sprema policijska hajka na ubice. Ona žuri da upozori svoje nekadašnje drugove iz podzemlja.

Hajka zatiče Avdotju i bandite Arhipa i Tihona nespremne.

Seriju gledajte samo na našem web tv-u OVDE