WEB TV specijali

Institut - ponedeljak, 43. epizoda - Grof beži na front

Tata i Serjoža pokušavaju da pobegnu od ubica, ali ih oni jure da bi ih ubili. Zotov ih spašava u poslednjem trenutku. Tata se plaši da će je zbog bega izbaciti sa Instituta. Zotov joj obećava da će sve srediti. Voroncov se sprema za odlazak na front i strogo zabranjuje supruzi da odlazi na Institut. Nina se kune u svoju ljubav, ali Voroncov smatra da je to farsa.
12.09.2016. - 15:39h

Butov obećava Nađi da će otkupiti svoju kuću nakon povratka sa fronta. Nađa mu oprašta i pristaje da se veri sa njim.

Sokolova šalje Varju na univerzitet da bi pazila na Aleksandra. Ipak, Varja samovoljno menja maršrutu i odlazi do nameštenih soba gde živi Aleksandar. Susrevši se sa njim, Varja saznaje da se Aleksandar više plaši policije nego Lava Polozeckog. Ali, zašto je on kriv pred zakonom? Aleksandar odbija da priča o tome.

Hovanski se hvali Markinu da mu se sreća ponovo osmehnula jer Voroncov odlazi u rat, a put do Sofije ostaje otvoren.

Zotov dovozi odbeglu Tatu na Institut. On govori Sokolovoj da je on odveo Tatu sa Instituta bez dozvole. Tata od Zotova dobija novac koji je po prvi puta u životu sama zaradila. Ona je srećna i neizmerno zahvalna Zotovu jer ju je spasio, zaštitio i brinuo se za nju.

Sofija je od Tate saznala kako izgledaju banditi koji su je napali i dolazi do zaključka da su to oni isti ljudi koji su ranije napali nju.

Seriju gledajte samo na našem web tv-u OVDE