OD 30. OKTOBRA, PONEDELJKOM U 21.00

Zlatni dečko

Mladi, razuzdani fudbaler Denis Marković je vanserijski talenat, ali ima ozbiljne probleme sa ponašanjem i zbog toga dobija kartu u jednom smeru za Beograd iz evropskog prvoligaša.

Foto: Promo
Foto: Promo
.

Nakon povratka u Beograd, njegov menadžer Čaki na sve moguće načine pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove loše reputacije ne uspeva u tome. Za to vreme, Denis polako zaboravlja na fudbal i odaje se porocima.

Kad se slamarica potrošila, Čaki upada u finansijske probleme zbog kockanja i primoran je da “prebije” svoj dug zelenašima Soniju i Džoniju, tako što im predaje svoja "menadžerka prava" na Denisa. Na taj način, izdaje Denisovo poverenje.

Foto: Promo
Foto: Promo
.

Soni i Džoni zatiču Denisa u očajnom fizičkom i psihičkom stanju, potpuno van forme. Pokušavaju da ga dovedu u red, ali Denis odbija bilo kakvu saradnju i spreman je na sve kako bi povratio svoju slobodu. U trenutku kada Soni i Džoni gube ideju kako da ukrote Denisa, iz zatvora izlazi njihov stari drugar Maki, koji je poznat po svom temperamentu i nezgodnom karakteru.

Foto: Promo
Foto: Promo
.

Preko noći, Maki postaje Denisov čuvar i stalni pratilac i njih dvojica ulaze u otvorenu borbu. Međutim, malo po malo, Maki uspeva svojim netradicionalnim metodama da ukroti Denisa koji polako počinje da se vraća u formu. Denis i Maki postaju sve bliži.

Makijev pristup je urodio plodom, jer posle višemesečnog striktog režima, Denis dobija angažman u srpskom prvoligašu. Denis koristi svoju drugu šansu i zbog svoje spektakularne igre se vraća u centar medijske pažnje. Sve deluje savršeno.

Foto: Promo
Foto: Promo
.

Novi problem se javlja kad Denis zapada za oko iskaljenom menadžeru Omeru, koji ne preza ni od čega da dodje do onoga što želi...

Ponedeljkom u 21.00 na Prvoj!