Serija

radnim danima u 11.35

Zabranjeno voće

Romantična drama koju ste obožavali!
 

Njihova strast je izvan kontrole
Njihova strast je izvan kontrolefoto: Prva TV

"Zabranjeno voće" je turska hit serija koja je osvojila publiku i oborila sve rekorde gledanosti ne samo u Turskoj već i u svim zemljama u kojima se emitovala. Priču o lepoj Bihter koja se dala za starijeg čoveka, a zatim se nesrećno zaljubila u njegovog zgodnog nećaka gledaoci Prve moći će da prate ponovo. 

Nakon smrti supruge, bogati Adnan Zijagil povukao se iz društva i ceo život posvetio deci, prelepoj ćerki Nihan i sinu Bulentu. U Adnanovom životu postoje još neki ljudi bez kojih ne može zamisliti svakodnevnicu - poput dadilje Deniz i nestašnog nećaka Behlula. No, misleći kako je njegov ljubavni život završen, Adnanov susret s fatalnom Bihter mu dokazuje da u njegovom srcu ima mesta za još jednu ženu. Očaran prelepom i dosta mlađom Bihter, Adnan je prosi, a devojka pristane uprkos protivljenju okoline. Bihter ima svoju stranu priče. Naime, odrasla je uz manipulativnu i proračunatu majku Firdevs, koja ne preže ni pred čim kako bi se domogla novca. Upravo iz tog razloga Bihter postaje suparnica svojoj majci koja je više od svega želela da se uda za moćnog Adnana.

Glavni junaci serije
Glavni junaci serijefoto: Promo


Brak između bogataša i lepe devojke pokrenuće lavinu strasti i prevara koja se teško može zaustaviti. Nakon udaje, privlačni Adnanov nećak, Behlul,  u Bihter budi intenzivna osećanja. Pošto padne u naručje voljenom muškarcu i prevari svog supruga, Bihter mora računati na još jednu protivnicu - svoju majku. Uverena kako joj se konačno pružila prilika za osvetu ćerki, Firdevs čini sve da oženi Behlula sa Adnanovom ćerkom Nihal, i tako uništi Bihter svaku priliku za ljubav.

Između strasti, prevara i osvetoljubive majke, Bihter mora da pronađe način da vrati ljubav nazad u svoj život.Scenario: Edže Jorenč, Melek Genčoglu
Režija: Hilal Saral
Uloge: Beren Sat, Kivanč Tatlitug, Nebahat Čehre, Selčuk Jontem, Hazal
Kaja, Zerin Tekindor, Nur Fetahoglu