Serija

subotom i nedeljom u 19.15

Sinđelići

Domaći "Seranovi" ponovo sa nama!

 

Domaći Seranovi
Domaći Seranovifoto: Promo

Uživajte ponovo u zgodama i nezgodama domaćih Seranovih svake subote i nedelje u 19.15.

U poslednjoj 4. sezoni bilo je dosta promena.  Podsetićemo se kako se ova neobična porodica snašla sa novim iskušenjima.

Lila (Branka Pujić) i Sreten bore se sa problemima svoje dece ali i sopstvenim. Eva i Metodije su planirali venčanje čak su ga  i zakazali. I Jezda je spreman za ženidbu. Taman kad naši junaci pomisle da će sve biti u redu, novi par u porodici je na pomolu. 

Eva i Lila
Eva i Lilafoto: Printscreen/PrvaTV

Na scenu stupa i luckasta tetka Deni, koja se vratila iz belog sveta. U Sretenovom životu, pojavljuje se još jedna žena kojoj je drugo ime „Nevolja“. I dok svi muče svoju muku naizgleda srećan par Ristić se razvodi.

 

A ovako je počelo:

Lila (Snežana Bogdanović) je moderna, obrazovana žena koja napušta svoje rodno mesto i dolazi da živi u Beograd zbog svoje srednjoškolske ljubavi Sretena. Njih dvoje se sreću nakon mnogo godina. On je ostao udovac sa tri sina, a ona je razvedena i ima dve ćerke. Ljubav se odmah rasplamsala, pa odlučuju da se venčaju. Sreten je šaljivdžija, pre svega dobar čovek, zato ga Dobrila toliko i voli. Suvlasnik je malog restorana i trener nižerazrednog fudbalskog kluba.mnenićem, uvešće vas u čarobni svet humora i zapleta koji će vas nasmejati do suza.

 

Ona pored ćerki ima i majku Kseniju koja je prati u stopu i ide svuda za njom. Sretan ima brata Jezdu. On je simpatičan, ali namćorast tip, neženja, koji krajnje posesivno vodi računa o svom bratu. Kada se Lila i Sreta venčaju nastaje prava zbrka. Dve porodice koje čine dva različita sveta, treba da se ujedinje i da složno i u miru žive pod istim krovom. To u prvi mah izgleda kao nemoguća misija. Naravno tu je i Sretenov najbolji prijatelj Fedor, koji je lokalni neradnik, ali je Lila sa njegovom ženom Nikolinom ostvarila prijateljski odnos. I čitav taj galimatijas likova i sudbina odvija se sa puno humora oplemenjujući gledaoce vedrinom i verom u ljubav

 

 


Uloge: Voja Brajović, Branka Pujić, Boris Komnenić, Goran Radaković, Brankica Sebastijanović, Luka Raco, Vučić Perović...