Serija

RADNIM DANIMA U 11.35

Sanjalica

Božanstvena ljubavna priča između Sanem i Džana, koje tumače trenutno najpopularnije turske zvezde, prelepa Demet Ozdemir i atraktivni zavodnik Džan Jaman.

Ljubav je kada i budan sanjaš
Ljubav je kada i budan sanjašfoto: Prva TV/Promo

Ove zime na Prvu televiziju stiže nešto potpuno novo, nesvakidašnje i mnogo zabavno - romantična komedija “Sanjalica” koja će zagrejati srca publike. 

Nihat (Berat Jenilmez) je glava porodice Ajdin, koji boluje od astme, zbog čega se slabo kreće i dosta vremena provodi kod kuće. Raduje se jutarnjem suncu, a kako bi mogao da uživa u njemu njegova ćerka Sanem Ajdin (Demet Ozdemir) rano ustaje i otvara prozore. Nihat obožava Sanem i zbog toga je iz milosti zove “ptica ranoranilica”. Pored toga Sanem svako jutro radi u prodavnici svog oca koja se nalazi u njihovom komšiluku.

Sanem
Sanemfoto: Prva TV/ Promo

Sanem je za razliku od svoje starije sestre Lejle (Oznur Serčeler) prirodna i vesela, mlada, ljupka devojka. Dok Lejla po ceo dan radi u magazine “Kontes”. Kada Sanem sazna da u tom magazinu traže radnike, aplicira za posao.

Vlasnik magazina, Aziz Divit (Ahmet Somers), ima dva sina: Džana (Džan Jaman) i Emrea (Birand Tunča). Džan ne voli gradski zivot, voli prirodu, bavi se sportom i preferira skroman život. Dok je mlađi Emre potpuna suprotnost bratu - on je finansijski direktor magazina.

Džan
Džan foto: Prva TV/ Promo

Kada Sanem počne da radi u magazinu, ubrzo shvata da posao neće ići u skladu s njenim očekivanjima. Međutim, jedna potpuna slučajnost će dovesti do toga da ona i Džan postanu par i tada sve počinje da se menja...

Prekrasni predeli Istanbula i još lepši glumci nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Upoznajte Sanem:

Upoznajte Džana

Uloge: Demet Ozdemir, Džan Jaman, Birad Tunča, Oznur Serčeler

Scenario: Asli Zengin, Ajše Kutlu, Banu Zengin Tak

Produkcija: Turska, 2018.

Originalni naslov: Erkenci Kus