KRAJ SERIJE!

Pokucaj na moja vrata

Hoće li se lažna veridba pretvoriti u pravu ljubav?

Turska serija koja će vas osvojiti, foto: Prva TV
Turska serija koja će vas osvojiti, foto: Prva TV
.

Ako ste voleli „Sanjalicu“, onda ćete uživati i u novoj turskoj romantičnoj komediji „Pokucaj na moja vrata“. Svuda gde se prikazivala serija je postala veliki hit zahvaljujući intrigantnoj ljubavnoj priči i odličnoj glumačkoj postavi.

.

Ovo je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba, ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

Eda je mlada, lepa i pametna devojka dobrog srca, koja unosi boju u okruženje svojom vedrinom, otvorenošću i neposrednošću. S druge strane je impulsivna i brzopleta u svojim odlukama i ne libi se da kaže ono što misli. Njena strast su knjige, prijatelji i cveće, a najveći san, da postane pejzažni arhitekta.

Nakon smrti roditelja, sve svoje nade je vezala za sticanje obrazovanja, te kao najbolji student, dobija stipendiju za studiranje poslednje akademske godine u Italiji. Međutim, u poslednjem trenutku biva lišena stipendije i šanse da ostvari svoj san. Ostavši sa diplomom srednje škole, počinje da radi u cvećari kod svoje tetke. U međuvremenu pokušava da dođe do Serkana Bolata, uspešnog biznismena i vlasnika poznate arhitektonske firme Art Life, koji joj je ukinuo stipendiju.

Obožavaćemo ih, foto: Prva TV
Obožavaćemo ih, foto: Prva TV
.

Serkan je zgodan i harizmatičan mladić, veoma obrazovan i inteligentan, ali nemilosrdan u svom poslu. Vrlo dobro zna kako da okrene poslovni svet na svoju stranu poput šahovskog velemajstora. Vodi se logikom i razumom. Stoji iza svake odluke koju donese i ide do kraja. Nema drugu motivaciju osim rada i uspeha. Za njega poraz ne postoji i zato se duboko plaši da voli.

Eda i Serkan, foto: Prva TV
Eda i Serkan, foto: Prva TV
.

Nakon saznanja da će upravo on održati govor na dan dodele diploma, Eda odlučuje da ode i suoči se sa čovekom koga mrzi. Ali spletom nesrećnih okolnosti, bivaju primorani da čitav dan provedu zajedno, okovani lisicama, kada Eda shvata da je on zaista sve što ona prezire - arogantna, egocentrična osoba i potpuni "kontrol frik"! Sa druge strane, ni Serkanu nije bilo svejedno, ali kada ih mediji „greškom” proglase parom, on smišlja plan da Edu iskoristi kako bi povratio bivšu devojku, koja je sada verena za drugog. Serkan joj nudi stipendiju, pod uslovom da se pretvara da su zajedno u naredna dva meseca. Eda u početku odbija ponudu, ali zbog novih uslova, prinuđena je da pristane. Serkan i Eda počinju da strasnu i izazovnu vezu.

.

Žanr: Romantična komedija

Produkcija: Turska, 2020.

Uloge: Hande Erčel, Kerem Bursin,

Originalni naslov: Sen Çal Kapımı