Serija

kraj 2. sezone

Istine i laži

Nova lica, uzbudljivi zapleti u novoj sezoni hit serije. USKORO!

 

 

INFO: Kraj 2. sezone

Serija je već u prvoj sezoni oduševila gledaoce Srbije i zabeležila ogroman, skoro neverovatan uspeh u kategoriji domaćeg TV programa. Odličan kasting, vrhunska produkcija, kao i vešto vođena priča, izdvojili su ovu seriju od sličnih programa i vrlo brzo po početku emitovanja, plasirali je u vrh gledanosti domaćih televizija! Popularnost na društvenim mrežama i među mladom publikom takođe je jedna od stvari koju svi učesnici u kreiranju „Istina i laži“ ističu kao jedno od najvećih iznenađenja, jer se verovalo da mlada publika više ne gleda televiziju, ali ova serija je i to opovrgla.

U drugoj sezoni, gledaoci prate priču godinu dana nakon događaja kojima se završila prva sezona. Većina glavnih likova je tu, ali u priču ulaze i mnogi novi – jer će se desiti obrti koje niko ne očekuje i koji će ponovo uzburkati živote naših junaka i njihove međusobne odnose.

Autorska ekipa ističe da će druga sezona biti još uzbudljivija, ali za pojedinosti će svi morati da se strpe do početka emitovanja hit serije „Istine i laži“. Ono što se zna, to je da se glumačkoj postavi koju čine Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Svetislav Bule Goncić, Vladimir Kovačević, Ljiljana Dragutinović, Feđa Stojanović, Sofija Rajović, Bojana Ordinačev, Žarko Stepanov, Dušan Kaličanin, Anja Mit i mnogi drugi, pridružuju i mlade snage – Ivana Dudić, Jelisaveta Karadžić, Kristina Jovanović, a pojačanje dolazi i od iskusnijih kolega Sofije Juričan, Aleksandra Srećkovića Kubure i Miljenka Prljete.

Seriji "Istine i laži" priključuje se mlada glumica Ivana Dudić! Glumiće pravu opasnicu, a u Radetovoj firmi je dobila bitno mesto

 

 

Zoran Pajić: "Iskrenost i istina više nisu na ceni, a naša serija se trudi da dokaže suprotno“

Jana Milić Ilić: Zabavljam se u pauzama snimanja, ukradem Zoranov telefon, pošaljem nekoliko poruka pa on poludi

Prva sezona:

Kako je sve počelo

Sve počinje od jedne maturske večeri. To veče spaja Pavla i Marinu, najpopularnije tinejdžere u školi, sa Nikolom, Kristinom i Slobom, najpoznatijim autsajderima škole. Ta noć, ispunjena uzbuđenjima, glasnom muzikom i alkoholom, ostaće im svima u sećanju kao kraj jedne ere, i početak nove faze u njihovim životima.
 

 

 


Dvadesetak godina kasnije, njihovi životi se ponovo ukrštaju. Pavle i Marina su u ne tako srećnom braku, imaju sina koji je i sam tinejdžer, a Nikola, Kristina i Sloba žive živote kao da se u tih dvadeset godina ništa nije promenilo - i dalje poštujući zakletvu koju su položili pre mnogo vremena, da nikada neće imati stalan posao, ni ozbiljnu vezu, ni porodicu...

Šta Stefan Buzurović zapravo misli o samoljubivom Pavlu?


Posle slučajnog susreta između Marine i Nikole, na površinu će isplivati tajne iz prošlosti koje će im svima promeniti živote.

 

 

Direktno sa snimanja serije "Istine i laži"! Sofija Rajović: Nikada u privatnom životu ne bih bila kućna pomoćnica, definitivno!

 

 

Ljilja Dragutinović u skroz drugačijem izdanju: Žena ne trpi više kao nekada - moja nova uloga šalje ovu poruku!

Serija je nastala je po licenci veoma popularne argentinske serije “Graduados”, koja se sa ogromnim uspehom prikazuje i u nekoliko evropskih zemalja.

Feđa: Pogrešio sam što sam se rano oženio, to dokazuje i moj razvod


Uloge: Stefan Buzurović, Zoran Pajić, Jana Milić Ilić, Žarko Stepanov, Jelena Gavrilović, Borka Tomović, Svetislav Bule Goncić, Bojana Ordinačev, Vladimir Kovačević, Feđa Stojanović, Ljiljana Dragutinović, Anja Mit, Sofija Rajović, Dušan Kaličanin, Đorđe Kreća, Marina Ćosić, Milan Zarić

Režija: Mihailo Vukobratović / Milan Konjević, Predrag Marković
Muzika: Sergej Ćetković


Produkcija: SMART MEDIA PRODUCTION
Produkcija i emiter: PRVA TV