Serija

radnim danima u 21:00

Istine i laži

Nova lica, uzbudljivi zapleti u novim epizodama hit serije. 

 

Nova treća sezona: Sve što ste očekivali, sve čemu ste se nadali, sve na šta ste se kladili - ispostaviće se kao netačno. Bili ste na pogrešnom tragu, jer ova sezona nije puna neočekivanih obrta - ona jeste neočekivani obrt. I bez brige, glavni junaci će uskočiti na tu vožnju na visini zadatka. Tek u ovoj sezoni, publici će postati jasno ko je zapravo ko, od kakvog je materijala i kako se nosi sa svojim lažima, a kako sa svojim istinama. Ova sezona će vas bukvalno oduvati!

Serija je već u prvoj sezoni oduševila gledaoce Srbije i zabeležila ogroman, skoro neverovatan uspeh u kategoriji domaćeg TV programa. Odličan kasting, vrhunska produkcija, kao i vešto vođena priča, izdvojili su ovu seriju od sličnih programa i vrlo brzo po početku emitovanja, plasirali je u vrh gledanosti domaćih televizija! Popularnost na društvenim mrežama i među mladom publikom takođe je jedna od stvari koju svi učesnici u kreiranju „Istina i laži“ ističu kao jedno od najvećih iznenađenja, jer se verovalo da mlada publika više ne gleda televiziju, ali ova serija je i to opovrgla.

U drugoj sezoni, gledaoci su pratili priču godinu dana nakon događaja kojima se završila prva sezona. Većina glavnih likova je tu, ali u priču su ušli novi likovi, desiili su se obrti koje niko nije očekivao, a koji su ponovo uzburkali živote naših junaka i njihove međusobne odnose.

 

 

Kako je sve počelo

Sve počinje od jedne maturske večeri. To veče spaja Pavla i Marinu, najpopularnije tinejdžere u školi, sa Nikolom, Kristinom i Slobom, najpoznatijim autsajderima škole. Ta noć, ispunjena uzbuđenjima, glasnom muzikom i alkoholom, ostaće im svima u sećanju kao kraj jedne ere, i početak nove faze u njihovim životima.
 

 

 

Dvadesetak godina kasnije, njihovi životi se ponovo ukrštaju. Pavle i Marina su u ne tako srećnom braku, imaju sina koji je i sam tinejdžer, a Nikola, Kristina i Sloba žive živote kao da se u tih dvadeset godina ništa nije promenilo - i dalje poštujući zakletvu koju su položili pre mnogo vremena, da nikada neće imati stalan posao, ni ozbiljnu vezu, ni porodicu...

 

 

 


Posle slučajnog susreta između Marine i Nikole, na površinu će isplivati tajne iz prošlosti koje će im svima promeniti živote.

 

 

 

Serija je nastala je po licenci veoma popularne argentinske serije “Graduados”, koja se sa ogromnim uspehom prikazuje i u nekoliko evropskih zemalja.

Uloge: Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Svetislav Bule Goncić, Vladimir Kovačević, Ljiljana Dragutinović, Feđa Stojanović, Sofija Rajović, Bojana Ordinačev, Žarko Stepanov, Dušan Kaličanin, Anja Mit, Ivana Dudić, Jelisaveta Karadžić, Kristina Jovanović, Sofija Juričan, Aleksandar Srećković Kubura i Miljenkp Prljeta.

Režija: Mihailo Vukobratović / Milan Konjević, Predrag Marković
Muzika: Sergej Ćetković


Produkcija: SMART MEDIA PRODUCTION
Produkcija i emiter: PRVA TV